jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Kaikki blogit puheenaiheesta Vihateot

Antikristilliset hyökkäykset kirkkoihin lisääntyneet Ranskassa

Newsweek uutisoi tämän vuoden maaliskuun loppupuolella, että Ranskassa tapahtuu yhtä enemmän katolisen kirkon pyhien kohteiden häpäisyä. Esimerkiksi ehtoollisleipiä on levitetty maahan. Nämä häpäisyt ovat vaatineet melko tarkkaa katolilaisuuden tuntemusta, eikä artikkelissa esimerkiksi epäillä muslimeja näistä häpäisyiskuista.

Vihapuhekampanjoinnista vihatekokampanjointiin

Voiko vihapuheilla päästä eduskuntaan?

Tottakai voi.

Vihapuheet ovat viimeaikaisissa eduskuntavaalikampanjoissa olleet suosittuja ja ovat edelleen. Monet käyttävät vihapuheita taidokkaasti eduskuntavaalikampanjoissaan. Usein vihapuheet ovat suorasanaisia, mutta useimmiten  ne peitetään sanaleikkien avulla, tai muuten, niin että vihapuhe voidaan tulkita vähintään kahdella tavalla, joko vihaisena puheena, tai vähemmän vihaisena, joko jotain yhteiskuntaryhmää leimaavana, tai sitten jotenkin muuten, useimmiten jotenkin hassusti.

Poliitikot, miten olisi jos katsoisitte peiliin?

Viime aikoina on silmiin sattunut artikkeleita, joiden mukaan poliitikkoja on kohdeltu kaltoin, oi voi, oikein vihaisesti puhuttu jopa somessa ja nyt pelottaa ja poliisikin pitää saada valvomaan vaalitilaisuuksia, ettei rahvas pääse katsomaan pahalla silmällä.

Kauheaa, sellainen ruma vihapuhe. Oikein sydämestä ottaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä