jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Kaikki blogit puheenaiheesta Tiestön kunnossapito

Autoilijan veroeurolle enemmän vastinetta

Autoilijat maksavat erilaisia veroja yli 8 miljardia vuodessa. Vuonna 2017 autoveron ja ajoneuvoveron tuotot olivat yli 2 miljardia. Polttoaineveron tuotot tieliikenteestä olivat noin 3 miljardia. Polttoaineiden arvonlisäveroa kannettiin 1.2 miljardia, ja arvonlisäveroa ajoneuvoista, niiden osista sekä huolto- ja korjaustöistä yli 1.6 miljardia. Vero liikenne- ja autovakuutusmaksuista oli lähes 0.4 miljardia.

suomen tiet

on se kummaa veivaamista tämä tiestön ulkoistaminen ja seuranta .sillä ei ole muka varaa pitää tiestöä kunnossa, pitäisi saada lisää ja lisää jo nyt autoilijoita verotetaan vuositasolla noin 8 miljardia euroa eikö siitä riitä rahaa teille muutama miljardi, sillä joka kerta kun sanotaan että pitää saada rahaa tiestölle se menee kankkulan kaivoon .mutta en usko että tämä esitys menee läpi, ja  se kohtelee kansalaisia eriarvoisesti, taas maalla asuvat ovat huonommassa  asemassa.

Tiestön kunnostamiseen ei tarvita kyttäystä

Kun ministeri Anne Berner julkaisi suunnitelmansa, totesin heti, että nyt ministerillä ei ole enää kosketusta arjen todellisuuteen. Sen ministerikin ymmärsi hetikohta suunnitelman julkistamisen jälkeen. Ja nyt tiedämme, että paluu arkeen on jo tapahtunut.

Todellakin. Ei tämän maan tiestöä ja liikennettä saada kuntoon vippaskonsteilla. Ei kyttäämällä, eikä korkealentoisilla visioilla ja puheilla. Tarvitaan rahaa ja tervettä järkeä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä