jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Kaikki blogit puheenaiheesta Sotaharjoitukset Itämerellä

Aurora-tyyppinen suursotaharjoitus on Suomen puolustuskyvylle oleellista

Olen muutamissa aikaisemmissa blogikirjoituksissani ottanut esille Ruotsin Aurora 17 -tyyppisen suursotaharjoituksen pitämisen myös Suomessa.

Viimeksi kirjoitin asiasta bogikirjoituksessani 21.7.2017, jonka otsikko on ”Patriot-ohjukset nyt Liettuassa, syksyllä Gotlannissa, milloin Suomessa?” (US-blogi 21.7.2017). Totesin kirjoituksessa:

Päättäjille vastenmielistä elää sovussa naapureiden kanssa

Suomen päättäjät ovat kateissa pahemman kerran päätöksenteossa. Eduskuntapuolueet kautta linjan, eivät ole halukkaita harjoittamaan politikkaa jolla jatkossakin taataan rauhaa itäisen suurvallan Venäjän kanssa. Tämä on vaarallista pullisteluleikkiä.

Viime vuosina on haluttu uskottu sokeasti mitä NATO/ EU / USA toitottaa Venäjän uhasta. Omaa itsenäistä ulkopoliikkaa ei ole  EU-Suomessa. Ulkopolitiikan johto kuuluu EU:lle, NATO:lle ja CIA:lle ja tämä on sovittu osin salaisin sopimuksin ja osin EU:n suhteen muuttamalla Suomen perustuslakia, johon esim. EU - jäsenyys on kirjattu.

Lehdistö kansalaista hermostuttaa

Suuret otsikot vedetään, kun kaksi Itä-Eurooppalaista valtiota, Venäjä ja Kiina harjoittelevat kansainvälisillä vesillä.  Kaiketi heillä  vastaavat oikeudet toimia Itämerellä kuin jenkeillä Kiinanmerellä.

Eikä tässä vielä koko asia.  Miksi  Putinille samanaikaisesti esitellään maamme helmi, Punkaharju  venäläistyylisine upeine hotelleineen jotka hyvinkin saattavat valloitusvietin laukaista. 

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä