jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Kaikki blogit puheenaiheesta Blogikirjoittaminen

Luukkasella rajoitettu käsitys sananvapaudesta

Luukkanen valittaa blogissaan, että hänen blogitekstinsä oli blokattu, Luukkasta itseään ei ilmeisimminkään kuitenkaan ollut  bannattu, vaikka Luukkanen sellaisesta uudessa blogissaan kirjoittaakin.

Itse sain muutama viikko sitten Luukkaselta bannin, kun otin kantaa siihen, kuinka Luukkanen arvosteli ja nimitteli Soinia. Kerroin kommentissani tuntevani myötähäpeää kommentteja lukiessani. Tunteet lienee Luukkasen blogissa kiellettyjä aiheita.

Luukkasen valittamiselta vie pohjan hänen oma toimintansa kommentoijien blokkaamisessa.

 

Minut bannattiin - kaikki kommentit sallittu!

Osallistuin tänään 11.8. illalla alkaneeseen keskusteluun koskien pettämistä. Blogisti bannasi minut. Saman kohtalon koki ainakin Sari Laitinen. Hän kirjoitti asiasta blogiini täten.

Tauolla taas

Allekirjoittanut on nyt tauolla suorittamassa yleistä asevelvollisuutta. Sen verran on tiivistä, ettei varmaan aikaa blogikirjoittamiselle jää. Voi kuitenkin olla, että välillä ehtii kirjoittamaan, mutten lupaa mitään. Ja näin ohimennen voin mainita, että viimein pääsin kuin pääsinki sisään yhteiskuntatieteelliseen tiedekuntaan myös suljetulle puolelle. Opiskelut aloitan asepalveluksen jälkeen.

Sori lukijat, olen ollut ja olen tauolla

10.6. minulla on viimeinen pääsykoe, joten 16.6. paikkeilla varmaan valmistuu seuraava tekstini. Pääsykokeisiin lukeminen on aika rankaa, enkä ole ehtinyt tänne kirjoittamaan. Minulle olisi kyllä ollut hyötyä kirjoittaa tänne vaikka pääsykoekirjan asioista tiivistelmisä, mutta aiheet eivät ole ajankohtaisia vaan tyyliin "Hans-georg Gadamer ja hänen teoriansa ymmärryshorisonttien sulautumisesta", "Karl Marx", "Max Weber", "Emil Durkheim", "yhteiskuntapolitiikan historia". Tuskin teitä lukijoita nuo kiinnostaa.

Voiko tuulivoimaan suhtautua objektiivisesti

Tuulivoima on nostettu tapetille ihmisille ja eläimille aiheutettujen haittojen takia. Monen mielestä ihan aiheesta!

Pällifoorumien aatelia: Uuden Suomen Puheenvuoro

Tällä palstalla on saavutettu monenlaisia ennätyksiä, joskin lista kasvaa jatkuvasti. Viimeisimpänä joukkoon liittyi sankari joka edellisessä SDP:tä käsittelevässä kirjoituksessani tuli taas Pavlovin koirana ulisemaan että kirjoita vastaava kokoomuksesta, jollainen tosin oli n. viikkoa aikaisempi tekstini johon sama tyyppi kävi vielä kommentoimassakin. Tavoilleen uskollisesti lässytyslinjalla meni kommentointi silloinkin, eikä mitään sisältöä avaukseen liittyen ollut luvassa.

Hesarin näkemys bloggauksesta heijastelee ajan henkeä

Tänään 6.9.2014 Helsingin Sanomat ”uutisoi” seuraavasti: Suomen parhaat bloggaajat tienaavat kuin lääkärit. Jutusssa esitellään niin sanottuja ”huippubloggaajia” joiden blogit käsittelevät muotia, elämäntapaa ja tyyliä. Tyypillisten vaatteita, meikkejä, yms.

Nyt on tarjolla metsätieteiden popularisointia

Viime viikonloppuna käytiin yleisurheilun Kalevan kisat ja ensi viikolla saman lajin EM-kisat. Aiemmin kesällä oli jalkapallon MM-kisat ja ensi viikonvaihteessa julistetaan Nokialla Iskelmä-Finlandian voittaja. Ja keväällähän Euroopassa keräsi valtavaa huomiota Eurovision laulukilpailu eli euroviisut. Tämän kaiken kilpailuruljanssin keskellä myös minä osallistuin yhteen kilpailuun.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä