jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Hallituksen hyvät teot

Vielä puolisen vuotta on aikaa nauttia Sipilän I hallituksen luottamuksesta ennen kuin parlamentaarinen valta vaihtuu vasemmistovetoiseksi - eduskuntavaalit järjestetään viimeistään 14. huhtikuuta 2019 ennakoiden kiihkeissä tunnelmissa mutta samalla ennakoitavalla varmuudella poliittisen muutoshalukkuuden siivittämänä...

 

Nykyinen hallitushan on tunnetusti esittänyt ja edistänyt useille elämänalueille yltäviä hyvinkin erilaisia lakihankkeita myös radikaalisti aikaisempaa konsensushakuista politiikkaa noudattamattomasti. Pääministeri on siis yrittänyt johtaa valtiota kuten osakeyritystä hieman liiankin  tuloskeskeisesti pyrkimällä joskus ohittamaan myös valtiosäännön keskeisiä rakenteita - hallituksen esityksistä usea on siis törmännyt perustuslakiin tai vähintään käytännössä progressiivisiksi  muodostuneisiin poliittisiin linjauksiin (saavutettuihin etuihin).

 

Jotain valmistakin hallitus on kuitenkin onnistuneesti toteuttanut ja näin sateisen luppopäivän ajankuluksi, loputtoman optimismin ohjaamana ja muutenkin mukavana miehenä päätin tehdä  tiivistelmän varsin vuoristoratamaisesti toimessaan edenneen hallituksen tähän astisista hyvistä teoista ja päätöksistä reilun kolmen vuoden ajalta. 

 

 

Hallituksen hyvät teot 2015...2018 :

 

         - hallitus ei ryhtynyt kumoamaan edellisen eduskunnan hyväksymää avioliittolain muutosta

 

 

 

 

 

 

 

Niin?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Pekka Pylkkönen

Toivotaam nyt kuitenkin että vasemmiston kannatus vielä tässä onnistuisi romahtamaan. Niin pahaa suomalaiset eivät vielä ole tehneet että ansaitsisivat Antin, Lin ja Toukon pomokolmikoksi.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

En laskisi T.Aaltoa missään nimessä vasemmistolaiseksi. A.Rinteenkin suhteen olisin äärimmäisen kriittinen ja joissakin asioissa varovainen L.Andersoninkin suhteen vaikka hän noista kolmesta mainitusta lähimpänä vasemmistoa on.

Vihrulit ovat pilanneet maineensa ydinvoiman kanssa ja muutenkin, demuleilla on tannerilaisten Lipposen ja Urpilaisen jälkeen uskottavuusongelmansa ja vassuleillakin siivoamista nurkissaan Siimeksen, Viialaisen jamitäniitäonkaan jäljiltä. On siinä Rinteellä ja Andersonilla tukijoukkoineen tekemistä, Aalto porukoineen sen sijaan lienee mahdottoman edessä ja ilmeisesti vielä ilman haluakin.

P.s. Mutta Antikaisen lista hallituksen hyvistä teoista on kaikkiaan kattava.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset