jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Sisäpoliittinen tilanne selkiytymässä

Sipilän hallituksen jo peräti kolme vuotta kestänyt poliittisen päätöksenteon työssäoppimisharjoittelu alkaa  vaikuttaa toivottomalta puuhastelulta  - Yle:n tuore puoluekannatuskysely  kielii lahjomattomasti hallituksemme oppimisvaikeuksista ja jopa oppimismotivaation totaalisesta puuttumisesta. Hallitus ei ole harjoitteluaikanaan saanut valmiiksi laiksi yhtäkään järkevää lakiesitystä lukuunottamatta vasta hyväksyttyä äitiyslakia, joka sekin valmisteltiin kansalaisaloitteen pohjalta.

Suureellisiksi todetut hankkeet kilpailukyvyn parantamiseksi, sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamiseksi ja vaikkapa perhevapaajärjestelmän uudistamiseksi ovat kaikki karahtaneet karille ministereiden ja hallituspuolueiden eduskuntaryhmien osaamattomuuden vuoksi.

 

 

Onko maallamme sitten varaa tällaiseen korkean tason työssäoppimattomuuteen?

 

No, ei ole. Hallituksen hajottaminen ja ministeristön nimittäminen rehellisiksi ja tunnollisiksi tiedetyillä vasemmistolaisilla poliitikoilla on tässä epävakaassa ja pelottavaksi käyvässä tilanteessa ainoa mahdollisuus ohjata valtiolaiva takaisin turvalliselle väylälle...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset