Sisäministeriö valmistautuu kasvaviin turvallisuusuhkiin

Sanomalehti Keskisuomalaisen haltuunsa saamien luottamuksellisten ja osin salaisten tietojen mukaan sisäministeriössä valmistaudutaan vuodesta alusta voimaan astuvan uuden lain vuoksi kasvaviin  sisäisiin turvallisuusuhkiin – lehdelle vuodettuja tietoja kommentoinut sisäministeri Paula Risikko myöntää väitettyjen valmisteluiden olevan varsin mittavia  ja ennakkosuunnitelmien perustuvan reaalisiin uhkakuviin :

 

     "Sisäministeriössä on jo arvioitu, että poliisién määrää tulisi kasvattaa kasvavien alkoholihaittojen takia noin 170 henkilötyövuodella. Ministeriö perustaa arvionsa siihen, että alkoholin saatavuuden laajeneminen lisää kulutusta ja siirtää juomista koteihin ja kaduille.

Risikko sanoo Keskisuomalaisessa, että alkoholilain ja muiden turvallisuustilanteen muutosten vaikutukset on huomioitava myös koulutusmäärissä, koska poliiseja ei juurikaan ole työttömänä. Ministeriön mukaan myös ravintoloiden jatkoaikojen lisääntyminen ja myöhentyminen todennäköisesti lisäävät järjestyshäiriöitä ja pahoinpitelyjä keskustoissa varsinkin aamuöisin ja viikonloppuisin."

 

 

 

Näin – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty …

jiihooantikainen
Vasemmistoliitto Kuopio

aktiivinen 🐟, woke, miesasia-aktivisti, feministi ja vasemmistolainen.
muuten ihan mukava mies :)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu