jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Perussuomalaiset ovat mukavaa porukkaa :)

Perussuomalaiset rp:tta on kuulema kohdeltu mediassa ylikriittisesti ja ajottain vieläpä lähes vihamieliseen sävyyn. Perussuomalaiset kiistämättä leimataan tiedotusvälineissä usein yhden asian agenteiksi - maahanmuuttokriittisiksi rasisteiksi siis, millä perusteella puolueorganisaatiota ja sen jäsenistöä "hieman" jo vieroksutaankin.  Perussuomalaisten kanssa ei oikein haluta enää tehdä yhteistyötä millään poliittisen vaikuttamisen tasoilla...

Onko tämä median maalaama perussuomalaisten  julkikuva sitten oikea?

No, tein tässä hieman oman tutkijantyöni ohessa "tutkivaa journalismia" ja etsin verkkojulkaisuista yleislinjasta poikkeavia perussuomalaisia käsitteleviä uutisia.  Ja kyllä, kun oikein syvälle asiaan paneuduin ja haarukoin nettiä  tiheällä kammalla, niin perussuomalaisia ja Perussuomalaset rp:tta koskevan uutisoinnin seasta on mahdollista löytää ainakin yksi lähes perusmukava ja itsessään  neutraali artikkeli perussuomalaisesta poliitikosta, joka eläkepäivillään aikoo heittäytyä "reteesti" mieliharrastustensa pariin :

 

   "Perussuomalaisten kansanedustaja Reijo Tossavainen, 66, jättää valtiomiesuransa yhteen nelivuotiskauteen. Sen alussa hän muutti Valkealasta Savitaipaleelle, missä hän aikoo nyt panostaa tilansa halkosavottaan.

Eläkepäiviensä harrastussuunnitelmaksi Tossavainen heittää myös banaaninviljelyn Teneriffan kakkosasunnollaan. Siellä on kaksi banaanipuuta."

 

Tutkimukseni tuloksista  voidaan päätellä, että mediasta saatava yleiskäsitys perussuomalaisista on periaatteessa oikea, mutta yksipuolisesti painottuvaa. Maahanmuuttokriittisen retoriikan ohella perussuomalaiset  näet hallitsevat suvereenisti myös pitkäjänteistä tavoitteellisuutta tarvitsevan kasvinjalostuksen....

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Olen samaa mieltä siitä että Perussuomalaiset ovat mukavia, eikä heitä kannata vieroksua. Oikeastaan tilanne on niin päin, että Perussuomalaiset vieroksuvat muita, he kun ovat itse aina oikeassa ja muut väärässä. Täällä Pellossa PS ei halunnut kuntavaalien jälkeisissä neuvotteluissa ottaa vastaan tarjottua kunnanhallituksen paikkaakaan, niin paljon he muita vieroksuvat. Kepulle, kokoomukselle, vasureille ja demareille paikat kelpasivat. Nyt on valtuustossa yksi oppositiopuolue :)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Kuopion kaupunginvaltuustossa PS:n paikkamäärä on puolittunut kunnallisvaalien tuloksista - kuudesta valitusta valtuutetusta kaksi on erotettu valtuustoryhmästä ja puolueesta ja kolmas siirtyi mielestään (myös omasta mielestäni) parempaan porukkaan heti vaalien jälkeen...

PS:n ongelma ja jonkunlainen vahvuus samalla on puolueen yksipuolinen profiloituminen hankalien maahanmuuttokysymysten esittäjäksi, veikkaisin että läheskään kaikille puolueen jäsenille tuskin noin aneeminen linjavalinta sopii pidemmän päälle.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Täällä ei ole kunnan päätöksellä tai muidenkaan järjestäjien toimesta vastaanotettuja maahanmuuttajia, joten tämä on Perussuomalaisille kannatuksen suhteen ongelmakunta. Se ainoakin valtuutettu joutuu keskittymään muihin arjen valtuustoasioihin.

Käyttäjän PasiRipari kuva
Pasi Ripari

Eilen sai kuunnella koko päivän radiosta, että "Laura Huhtasaaren vihapuhe kommentit järkyttivät kaiken kokeneita poliitikkoja".

Mitä tuosta tulee ekaksi mieleen? Tai noin ohimennen?

No tietty että Laura Huhtasaari puhui vihapuhetta.

Asia ei tosin ollut niin, vaan kyse oli Lauran kommenteista vihapuhetta koskien. Haluaako joku tulla kertomaan että sananvalinta oli onnistunut, tai että toimittaja ei tajunnut miten pahalta se kuulostaa?

Ja lisäksi, Lauran kommenteista ei kuultu sanaakaan. Ei edes yhtä kontekstista irroitettua lausetta. "Järkyttyneitä" poliitikkoja saatiin kyllä kuunnella.

Kenen mielestä tämä EI OLE erittäin, erittäin kyseenalaista uutisointia?

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Heitän tähän toisen yllätyksen vassarikin voi olla mitä mukavin ihminen, ajaa ihan ok politiikkaa kunnassa, kun ne hihhulivassarit älyn tuolla puolen ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle, Turkuun etc. joista ääriesimerkki on Veronika Honkasalo joka siis ei leimaa koko kansanryhmää, vassareita, äärivassariudellaan.

Mika Sarivaara-Satta

Eikohan Rauhan Uskonnon seuraajien määrän lisääntyminen Euroopassa lisää PS:n kannatusta samassa suhteessa.
Oma arvioni on, että PS on suurin puolue, ei vielä seuraavissa eduskuntavaaleissa, mutta sitä seuraavissa eduskuntavaaleissa, kiitos Ruotsin esimerkin.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Ainoa blogistanin persu, jonka olen tavannut livenä, on Risto Jääskeläinen.

On muuten tavattoman mukava ja miellyttävä mies. Kannattaa tutustua oikeassakin elämässä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Minusta taas Pollarista huokuu hyväntuulisuutta vaikka mielipiteensä ihmetyttävät.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Ryhmäpaine ja lojaalisuus puoluetta kohtaan?

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

Todellista vihreyttä ja vasemmistolaisuutta osoittaa rauhanleiri Ahvenanmaalla
johon osallistuu rauhanaktivisteja Ruotsistaja Venäjältä.Suomesta ei ketään

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kenen vihervasemmistolaisuutta rauhanleiri osoittaa???

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mitä olisi tämäkään puheenvuoro ilman persuja ja meidän tyhmien sivistämistä lähestyvästä islamisaatiosta.

Persut on oikeesti hauskoja ja mielenkiintoisia veijareita, aina tietää, että mistä blogi kertoo kun vaan katsoo, että kirjoittaja on persu. Aihe on melkein heti selvä, eikä jätä mitään turhan mielikuvituksen varaan.

Persut ovat kuin peruskallio, meidän taivaanrannanmaalareiden pitävä pohja.

Erilaisuus on rikkaus ja kaiken huipuksi heillä on vielä Laura. Siitä mä olen kyllä kateellinen.

Mika Sarivaara-Satta

Mitäpä lapsetonta kiinnostaa, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun aika jättää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset