jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Syrjäyttäminen suurin sisäinen turvallisuusuhka

Savon Sanomien uutisoiman mukaan sisäministeriön kansliapäällikkö Päivio Nerg  arvioi Helsingin Sanomille antamassaan haastattelussa, että yhteiskunnallisesta osallisuudesta syrjäytyneet kantasuomalaiset ovat maamme suurin sisäinen turvallisuusuhka. Lehden mukaan Turun puukotusiskun jälkeen keskustelu on pyörinyt erityisesti turvapaikanhakijoiden ympärillä, mutta Nerg on erityisen huolestunut suomalaisista.

  "–  Uhka-arvioissa on turvapaikkaa hakeneita, mutta ehkä vielä enemmän kannamme huolta siitä suuremmasta määrästä Suomen kansalaisia, jotka ovat syrjäytyneitä ja joilla on mielenterveysongelmia", toteaa kansliapäällikkö Nerg murhemielisenä.

 

Tietojen mukaan suojelupoliisin seurannassa on tällä hetkellä noin 350 henkilöä, joiden voi epäillä ryhtyvän terroritekoihin, minkä lisäksi keskusrikospoliisin seurannassa on noin 800 käytännössä kantasuomalaista henkilöä, joiden arvioidaan olevan mahdollisia uhkatekijöitä lähiympäristölleen tai jopa yhteiskuntarauhalle.

 

Mielestäni tämä tilanne on mitä ilmeisimmin yksinomaista seurausta vuosikausia jatkuneesta oikeistolaisesta tulo- ja sosiaalieroja kasvattavasta politiikasta - kilpailukyky-yhteiskunta  kun ei ole ennenkään jakanut hyvinvointia tasapuolisesti...

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

HS: "Nerg on huolissaan siitä, etttä ääri-islamistit onnistuvat värväämään kantasuomalaisia joukkoihinsa."

Ketä Nerg luulee kusettavansa?

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

"Mielestäni tämä tilanne on mitä ilmeisimmin yksinomaista seurausta vuosikausia jatkuneesta oikeistolaisesta tulo- ja sosiaalieroja kasvattavasta politiikasta - kilpailukyky-yhteiskunta kun ei ole ennenkään jakanut hyvinvointia tasapuolisesti..."

Tämä yllä mainitsemasi asia on mahdollista suureltaosin yhdestä, erityisestä syystä.

Suomessa ei ole yhtään oikeaa työväen puoluetta, joka ajaisi nuorten syrjäytyneiden työttömien asiaa. Ei liioin yhtään puoluetta, joka ajaisi pitkäaikaisten työttömien, sekä pienellä eläkkeellä olevien ihmisten asioita.

Nykyiset NS työväenpuolueet ovat ammattiyhdistyliikkeiden kanssa keskittyneet ajamaan aivan muita, omia tärkeitä pitämiään asiota.

Tämä mielipiteeni selittyy hyvin sillä, kun katsoo kuinka nykyisten NS työväenpuolueiden kannatus hiipuu, hiipumistaan..

Yksityisten työttömyyskassojen jäsenistö kasvaa, suhteessa ammattiliittojen jäsenistö laskee. Äänestys prosentti laskee, etenkin nuorten osalta.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

En muista olleeni koskaan Nergin kanssa samaa mieltä mutta piti se näköjään tämäkin päivä vielä nähdä. Hän on, mielestäni, tässä asiassa ja nyt ihan oikeassa. Ihmisten syrjäyttäminen johtaa turvattomuudentunteeseen ja se johtaa kaikenlaisiin primitiivisiin ja hysteerisiin reaktioihin jotka vielä samanmielisten joukossa tiivistyvät syvemmäksi tyhmyydeksi.

Oikeasti meidän pitäisi saada ihmisille, ihan etnisestä ja kotialkuperästä riippumatta, näkemään aitoja, realistisia ja positiivisia tulevaisuudennäkymiä. Se johtaa työn tekemiseen niitä kohti eikä älämölöön. Jos se tapahtuu samanmielisten joukossa, silloin hyvyys tiivistyy. Voidaan jopa saavuttaa joskus utopistisenakin pidetty hyvän kierre.

S Ander

Itselläni aika synkkiä ajatuksia välillä kun tätä ja viime hallituksen touhua seurannut, nyt kun työkyvyttömyyseläkkeellä niin on aivan päättäjistä kiinni elänkö köyhyydessä vai en, onneksi poikaystävä niin itsekyyttä sen verran etten ole mitään lopullista tehnyt, rakkaus on vahvaa mutta myönnän olevani vihainen syrjäytetty nuori mies ja olen riskiryhmässä, onneksi olen poliittisesti parempi kuin islamistit tai fasistit niin en rupea mitään epäoikeudenmukaisuuksia tekemään.

Luvattiin 40-50 euroa kk takuueläkkeeseen korotusta hallituspuolueista, tulikin vain 15 euroa mikä pitää ostovoiman samana eli surkeana.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset