jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Pari havaintoa Yle:n puoluekannatuskyselyn tuloksista

Yle:n heinäkuinen puoluekannatusarviokysely on julkistettu tänä aamuna ja päällimmäiseksi huomioksi tuloksista allekirjoittaneen mieleen nousee Vasemmistoliiton reipas kannatuksen nosto - 9,2  prosenttiyksikköä on hyvä ja lupaava tulos.

Puheenjohtajaansa vaihtaneen Perussuomalaisten kannatuksen reipas lasku kuukauden aikana on saman allekirjoittaneen mielestä myös hyvä ja lupaava tulos. Yksien asioiden liikkeitä ei edelleenkään mielletä  monikulttuurisen yhteiskuntamme keskeisimmiksi poliittisiksi  suunnannäyttäjiksi - opponentin asemaan on siis PS:n tyytyminen ainakin nykyisen "kansan enemmistön" mielestä.

Puoluekannatuskysely osoittaa myös selkeästi hallituksen epäsuosion, sillä hallitusosapuolten yhteenlaskettu kannatus on ainoastaan 37,8 prosenttiyksikköä ja siten voidaan ihan perustellusti alkaa odottamaan ennenaikaisia eduskuntavaaleja tai ainakin ounastella hallitusyhteistyöstä muodostuvan parilla viimeisellä vuodella äärimmäisen haasteellisen....

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän JairiPalonen kuva
Jairi Palonen

Perussuomalaiset osaavat lukea suomalaisten tunteita

"Suomen kieli on valtaväestön kieli, jota jokaisen maahamme tulijan on hyödyllistä opiskella ja osata. Ilman suomen kielen taitoa on todella vaikeaa työllistyä ja integroitua yhteiskuntaamme. Tämä pätee myös suomenruotsalaisiin.
Pakkoruotsi on taas Kepun ja Rkp:n lehmänkauppojen vastenmielinen tuotos, josta todella harvalle on käytännön elämässä mitään hyötyä. On myös järjetöntä, että suomenkielistä valtaväestöä kyykytetään kielivähemmistön toimesta – ja yleensä mitä ontuvimmin perustein. Samalla ruotsin kielen pakko-opiskelu rohmuaa valtavasti resursseja kansainvälisten kielten opiskelusta, joista olisi oikeasti hyötyä.
Liian monet poliitikoistamme ovat kuitenkin ummistaneet korvansa vaatimuksille pakkoruotsin poistamisesta ja jatkavat hyvä veli -henkistä, jästipäistä ja ylimielistä politiikkaansa perustein, jotka eivät kuulu enää tälle vuosituhannelle.
Enemmistön pitäisi demokratiassa määrätä, mutta valitettavasti meillä ovat asiat toisin. Kielten opiskelun täytyy nousta todellisista tarpeista, ei kielivähemmistön tarpeista "palvella" toisia suomalaisia"

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Perussuomalaiset osaavat lukea suomalaisten tunteita"

Ei siltä vaikuta, kun kannatus on alle 10% ja laskee kuin lehmän häntä.

Enemmistö määrää demokratiassa ja se enemmistö on toistaiseksi halunnut pitää voimassa nykyiset kielilakimme.

Sinun on vain pakko ymmärtää, että joku omituinen persuvähemmistö ei saa määrätä asioista Suomen kansan tahdon vastaisesti.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

"...se enemmistö on toistaiseksi halunnut pitää voimassa nykyiset kielilakimme".
Jossain pakkoruotsikeskustelussa mainittiin, että 76% suomalaisita haluaa eroon pakkoruotsista.
Milloin ja miten 24% muodostaa enemmistön ?

Ei enemmistö halua jatkaa pakkoruotsia, vaan eduskunnan kumileimasimet.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari Vastaus kommenttiin #5

Jossain gallupissa oli etta 80 % suomalaisista haluaa eroon kaikesta kielenopetuksesta.

Voi teita suomalaisia...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Sinun on vain pakko ymmärtää, että joku omituinen persuvähemmistö ei saa määrätä asioista Suomen kansan tahdon vastaisesti."

Kaikissa kyselyissä pakkoruotsia vastustaa ainakin 70% suomalaisista ja haittamaahanmuuttoa lähes 90% eli mistään vähemmistöstä tai demokratiasta ei tässä ole kyse. Ongelma on yksipuolinen media propagandansa kanssa ja valehtelevat poliitikot jotka ennen vaaleja lupaavat korjata ongelmia ja vaalien jälkeen unohtavat asian. Sama ongelma on EU:n, haittatekijoistä ei edes puhuta ja kriisien kautta mennään kansalta kysymättä eteeenpäin kohti liittovaltioita

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Sen enempää kommunistina kuin persunakaan kiinnitin huomiotani näiden kahden joukon heinäkuun kannatukseen. Vasemmistoliitto 9,2 prosenttiyksikköä, perussuomalaiset 8,1 prosenttiyksikköä. Huomioitavaa on, että perussuomalaisten kannatus on halla-aholaisten kannatusta. Käykö tässä niin, että tämä kissa ja koira -asetelma päätyy ennen pitkään siihen, että maassa on enemmän puhtaita halla-aholaisia kuin kaikkia vasemmistoliittolaisia?

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Molemmissa kannatusmittauksissa toisaalta vassuleiden ja toisaalta persuleiden ja sinikoiden kannatuksen muutoskäyrät sojottavat ihan eri suuntiin ja hyvä niin meille tavallisille taatiaisille jos kehitys vielä jatkaa kehittymistään siihen suuntaan.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Veikkaanpa, että 2 vuoden päästä Persut ja Vassarit ei ole prosenttiluvuissa lähelläkään toisiaan. Vaikka porukka haluaiasi, niin halla-ahon Persut tulee siitä huolimatta nostamaan kannatustaan. NYt tietysti kannattaa vielä illakoida, kun pystyy.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset