jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Asevelvollisuuslaki syrjii naisia

 

Asevelvollisuuslain 2 §:n  mukaan :


     "Jokainen miespuolinen Suomen kansalainen on asevelvollinen sen vuoden alusta, jona hän täyttää 18 vuotta, sen vuoden loppuun, jona hän täyttää 60 vuotta, jollei jäljempänä toisin säädetä.​"


​Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kansalaiset ovat jo lähtökohtaisesti jaettu kahteen ryhmään oletetun sukupuolisidonnaisen kyvykkyyden perusteella - ne henkilöt, joiden  henkilötunnuksen toiseksi viimeinen merkki on pariton numero, ovat lain perusteella oikeutettuja saamaan valtiolta ilmaista koulutusta maanpuolustustaidoissa sisältäen all-inclusive majoitus- ja ravitsemuspalvelut sekä toiminnalliset aktiviteetit.

​Ne henkilöt sen sijaan, joiden henkilötunnuksen toiseksi viimeinen merkki on parillinen numero, saavat luvan valmistautua pahimman varalle Sillanpään marssilaulun hengessä kotilieden ääressä...https://


 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Ai jaha. Käsittääkseni naiset voivat vapaaehtoisesti osallistua touhuun ja ei tunnu kiinnostuksen olevan korkeaa.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Viime kuussa pääesikunta ilmoitti ettei näe tarvetta naisten kutsunnoille. Se voisi heidän mielestään johtaa hallitsemattomasti lisääntyvään haluun suorittaa vapaaahtoinen asepalvelus. Vikaa on siis myös puolustusvoimissa ja sen vanhentuneissa käsityksissä.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/paaesi...

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Mitä nyt nopeasti vilkaisin tuota uutista, niin suurin syy on rahanpuute, ei "puolustusvoimissa ja sen vanhentuneissa käsityksissä". Ja kutsunnoiden puute ei estä vapaaehtoisia.

Juuso Hämäläinen

Naisille pakollinen asevelvollisuus tietenkin myös. Syy on toinen kuin arvaatte. Armeija poistaisi maisemasta nuo nk. pissikset. Tiukka kuri tekee hyvää, oppii tytöt tekemään mitä käsketään, syömään mitä eteen laitetaan ja pukemaan päälleen mitä vääpelin varastosta annetaan.

Facen päivitysten sijaan tulee yksikön komentajan päiväkäsky silloin, kun tämä päättää avautua suunnitelmistaan faneilleen. Päiväohjelmaan kuuluu juoksemista ja rehkimistä. Hiki ja meikit valuu sekä tukka ei pysy kohdallaan. Sen oppii kestämään ilman kiukuttelua kuten sen, että kynsien alle tulee multaa.

Armeija oikoisi monen nuoren naisen asenteita terveeseen suuntaan.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Kuka on luvannut, että maailma on tasa-arvoinen? Niih,...

Käyttäjän MerjaNyberg1 kuva
Merja Kaarina

Olen odottanut, että tasa-arvoaktivistit "huomaavat" tämän ilmeisen tasa-arvo-ongelman ja laittavat ison pyörän pyörimään, jotta tämä epäkohta korjataan. Ihan on ollut hiljaista. Antikaiselle pisteet linjassa pysymisestä. En kannata yleistä yhtäläistä asevelvollisuutta kylläkään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset