jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Lakivaliokunta kokoustaa ja laatii mietintöjä, mutta kuinka käy lakivaliok...

Eduskunnan lakivaliokunta käsittelee parasta aikaa kahta Suomen ja lastemme tulevaisuuden kannalta tärkeää lakialoitetta - ensimmäisenä käsittelyssä on kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta​, missä asiassa valiokunta on pyytänyt täsmentävää lisäselvitystä niin oikeus- kuin sosiaali- ja terveysministeriöltäkin, jotka ovat nämä pyydetyt selvitykset toimittaneet lakivaliokunnan haltuun kirjallisessa eli  paperille printatussa ja siten hyvin kestävästi dokumentoidussa muodossa.

​Esityslistan mukaisesti valiokunta käy jo aikaisemmin pyytämiensä asiantuntijalausuntojen ja perustuslakivaliokunnan antaman  lausunnon sekä näiden yllä mainittujen lisäselvitysten pohjalta keskustelua ja päättää aloitteen jatkokäsittelystä.

​Toisena aiheena lakivaliokunnan tämän päiväisessä esityslistassa on kohtaan "muut asiat" merkitty ilmoitus kansalaisaloitteen 3/2016 julkisesta kuulemisesta. Äitiyslakialoitteena tunnetun kansalaisaloitteen julkinen kuuleminen järjestetään torstaina 16.2.2017 klo 10.00 eduskunnan Pikkuparlamentin auditoriossa.


​Ystävänpäivää siis vietetään eduskunnan lakivaliokunnassa  varsin perhekeskeisin teemoin ja sitä  luultavimmin myös sopuisassa hengessä....


https://

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset