jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Keskitysleirien saariston paluu

Perussuomalaiset Nuoret ovat esittäneet puheenjohtajansa Sebastian Tynkkysen suulla varsin populistisen vaatimuksen kielteisen  päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden välittömästä sulkemisesta keskitysleireihin odottamaan ajatuksen kypsymistä kotiinpaluulle myönteiseksi...


     "– Kielteisen päätöksen saatuaan ulkomaalaisen oleskelu maassa on välittömästi laitonta, ja hänen tulisi poistua Suomen maaperältä. Kaikki maat eivät kuitenkaan ota näitä ihmisiä takaisin, jos he eivät halua vapaaehtoisesti palata. Kun vapaaehtoisesti poistuneet on lennätetty kotimaihinsa, jäljellä on vielä iso joukko laittomia elintasosurffareita, jotka käyttävät löysää palautuspolitiikkaamme hyväkseen ja yrittävät jäädä maahan. Auttamisresurssimme on käytettävä vainottuihin, ei onnenonkijoihin, vaatii Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

 

Perussuomalaiset Nuoret esittää oman ratkaisunsa paineen synnyttämiseksi kotiinlähdölle. Suomeen tulee perustaa taajama-alueen ulkopuolelle tarkasti vartioituja leirejä, joiden elinolosuhteet ovat samalla tasolla kuin varusmiesten leiriolosuhteet. Leiriltä saa palata vapaaehtoisesti kotimaahansa milloin tahansa. Laittomien maassaolijoiden ei saa antaa kulkea vapaasti Suomessa, sillä jokainen tapaus muodostaa suomalaisille potentiaalisen turvallisuusuhan."


​Asia vain ei ole näin yksinkertaista käytännössä, sillä kielteisen päätöksen saanut turvapaikanhakija ei muutu välittömästi päätöksentekohetkellä  laittomaksi maassaolijaksi eikä Suomessa ole muutoinkaan tarvetta rakentaa rikokseen syyllistymättömille henkilöille omia vankiloita pelkästään etnisen alkuperän tai poliittisen näkemyksen perusteella.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Niko Sillanpää

Mikä sellainen "vankila" on, josta voi vapaaehtoisesti lähteä kotiinsa milloin tahansa, kuten tuossa siteeraamassasi tekstissä näytetään toteavan? Ainakaan gulagista ei vapaaehtoisesti lähdetty koska tahansa yhtään minnekään, eli analogiasi ontuu aika pahasti.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Haettiin "vankila" Kielitoimiston sanakirjasta

vankila = laitos jossa pannaan täytäntöön vankeusrangaistuksia ja jossa säilytetään _vangittuja_henkilöitä_.

Perussuomalaisten Populistinuorten konsepti tosiaan poikkeaa esikuvanaan olevista gulageista siinä, että heidän ehdottamistaan vankiloista voi poistua näennäisen vapaaehtoisesti...

Niko Sillanpää

Niin, eli ei ole konseptiltaan vankila, vaan kyse on internoinnista.

Mitä tarkoitat "näennäisesti"? Edeltävästihän on todettu oikein tuomioistuimessakin, että ko. henkilö voi turvallisesti palata kotiinsa.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #5

Palaaminen voi toki olla joltisenkin turvallista, mutta ei jatkuva oleskelu siellä lähtömaassa...

Niko Sillanpää Vastaus kommenttiin #7

Kehitysmaissa on kehitysmaiden riskitaso.

Apropos, tiesitkö muuten, että se todellinen vankileirien saaristo on sosialismin toteuttamisen väistämätön päätetapahtuma, minkä asian Solženitsyn Nobel-kirjassaan näyttää?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Otaksun ettei ole, koska meillä on Puolustusvoimat.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Sikäli kun armeijan käymisellä tai käymättömyydellä on asian kanssa mitään tekemistä niin paljastan, kuten Timosen kirjoitukseenkin kommentoin, että Tynkkynen on varusmiespalveluksensa suorittanut. Entä sitten?

Tympäisee rankemman kautta, että Timonen esittää blogissaan olettamuksensa, jonka perusteella tehdään laajempia johtopäätöksiä.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Perussuomalaisten ratkaisuhan olisi hyvä apu näille turvapaikkaa vaille jääville. Suomessa kun on aika kylmä n. 9 kk vuodesta, eikä luonnostakaan saa ruokaa, edes jokamiehen oikeudella, kuin harvoin, jos silloinkaan.

Risikko on työryhmänsä kanssa pikaisesti rajaamassa nk. paperittomien sosiaalietuuksia, joten aika karuksi, tai suojattomaksi ja jopa rikolliseksi siis elo uhkaa heille muuttua.

http://yle.fi/uutiset/3-9311599

Jk. Maassahan on asiallisia ja tyhjiä varuskuntatiloja. Sieltä löytyy kyllä myös valmiit kalusteet ja lisäksi lämpimät ja asialliset varusteet. Hyödynnetään siis jo olemassa olevaa materiaalia ja ssätetään kaikkien rahoja. Noista palautettavistahan valtaosa taitaa olla muuten miehiä ?

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Esimerkiksi tänä vuonna on jo 28 kansalaisuudetonta henkilöä saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen - minnekä heidät motivoidaan palaamaan??

http://www.migri.fi/download/65768_Tp-paatokset_ta...

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Samasta tilastosta :

Suomi on myöntänyt vuonna 2016 turvapaikan 37:lle Venäjän federaation kansalaiselle ja peräti kahdelle yhdysvaltalaiselle - palauttamisintoisille voikin esittää kysymyksenä, että eiköstä vaan Yhdysvalloistakin löydy turvallisia alueita jonne nämäkin humanitaarisista syistä maahanmuuttaneet voisi palauttaa?

Niko Sillanpää

On varmaankin, mutta edellytyksenä on myös, että kyseinen henkilö voi siellä sinänsä turvallisella alueella luottaa paikallisten viranomaisten suojeluun. Mikä ei toteudu, jos on tiedossa, että kyseiset viranomaiset esimerkiksi laittavat välittömästi tavattaessa pitkäksi aikaa sellaiseen oikeaan vankilaan tms.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #10

Esimerkiksi Irakiin vapaaehtoisesti palanneita turvapaikanhakijoita on todistetusti kidutettu ja tapettu paluunsa jälkeen, joten on aihetta epäillä myöskään irakilaisten viranomaisten kykyä suojella kansalaisiaan.

Niko Sillanpää Vastaus kommenttiin #14

Kyse on enemmänkin siitä, voiko ylipäätään olla yhteydessä viranomaisiin ja onko toimiva viranomaisjärjestelmä.

Jokaisessa maassa on jokin todennäköisyys joutua henkirikoksen kohteeksi, myös Suomessa. Toisissa maissa tämä todennäköisyys on pienempi, toisissa suurempi. Luin todennäköisesti viittaamasi tarinakavalkadin oliko nyt sitten viikonloppuna jossain Hesarin numerossa. Niillä tiedoilla oli kyllä melko vaikeaa päätellä, mitä on tapahtunut, jos mitään, ja miksi. Esim. jokin sukujen välinen verikostokärhämä ei ole syy kansainväliseen suojeluun.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

"Esimerkiksi tänä vuonna on jo 28 kansalaisuudetonta henkilöä saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen"

Jokaisella on kotimaa mistä on lähtenyt.

Olen aiemminkin usein esittänyt, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut henkilö sijoitetaan suljettuun laitokseen jossa saa ruuan puhtauden ja välttämättömän terveyden hoidon.

Tämä perussuomalaisten nuorten malli olisi kyllä sellainen, että saattaisi löytyä/muistua kotimaa johon voisi palata.

Onko tämä malli sinun mielestä oikeampi kun Kauniaisissa aiotaan majoittaa loisto lukaaliin 9 nuorta, yhden nuoren kustannus tulee olemaan lähes sata tuhatta (100000) euroa vuodessa.

Käyttäjän opwallin kuva
Olli-Pekka Wallin

Mielestäni Tynkkynen ei ole enää Perussuomalaisten nuorten r.y:n puheenjohtaja.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Vuoden loppuun saakka on - Samuli Voutila aloittaa haastavassa tehtävässään 1.1.2017...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Antikainen, suomihan voisi vuokrata Virosta Rummun ja Paterein tyhjät vankilat vartioineen palautettaville välivarastoksi.

Marko Parkkola

Tässä näemme kuinka tärkeää on ylipäätänsä olla päästämättä tp-hakijaa maahan. Siitä ei seuraa kuin itkua ja hammastenkiristelyä.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Totta turiset, maahan ei pitäisi päästää ketään ennenkuin tp-tarve on selvitetty.
Se olisi ilmeisesti punavihreen laidan mielestä ihmisoikeusrikkomus jos kielteisen päätöksen saaneet majoitettaisiin johonkin vartioituun kasarmiin. Luulen että lopetetuissa on kaikki ihan stand by valmiina.

Marko Parkkola

Vieläkin ihmettelen Tornion rajan "vuotoa". Ei Ruotsissa mikään sota ole. Miten sieltä voi tulla pakolaisia!

Käyttäjän VesaPeltola kuva
Vesa Peltola Vastaus kommenttiin #21

Ei tähän ymmärtääkseni mitään tolkullista selitystä ole annettukaan. Uskon suomalaisten poliitikkojen solidaarisuudesta Ruotsille jättäneen rajan sulkematta. Ruotsiinhan ryöpsähti kertalukua isompi määrä elätystä haluavia.

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #23

Kyllä se tiedossa oli Suomessakin, että kohta alkaa tulemaan. Eihän ne ihmiset nyt teleporttautuneetkaan Haaparantaan. Tuolloinhan oli uutisia, että Ruotsi kuljettaa tp-hakijat junalla Tukholmasta Haaparantaan ilmaiseksi. Tuolloin olisi pitänyt hälyytyskellot soida, mutta kyllä tämä oli suunniteltu juttu.

Toissakeväänähän meinaan kuntaliitto patisti kuntia valmistumaan 80000 maahantulijaan.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo Vastaus kommenttiin #24

Kysymyshän oli ja on edelleen ihan puhtaasti rahanteosta ja halpatyövoiman hamstraamistarpeesta. Insinöörejä ja kirurgeja mainostettiin. Saatiin kuitenkin pääosin jotain ihan muuta. Mm ssa vuohipaimenia Irakista. Rahantekoa oli parhaimmillaan ylihinnoiteltu tulijoiden majottamisella rahastaminen. Kepu ja SDP mm ssa olivat välillisesti tienaamassa, ja kyllä siellä kukkarolla oli myös Kokoomuksen väkeä. Kyllä ministerit rahanteon haistoivat ja rajoja pidettiin / pidetään ihan tarkoituksella auki.

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-20000010136...

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/bisnesta-pakolai...

Ja muuten, hankintalain noudattamatta jättäminen oli helppo laittaa kiireen piikkiin. Vaikka tosiaankin tiedossa oli tulijainvaasio.

Kätevää ja tuottavaa puuhastelua ihmisten kustannuksella.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset