jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Ranska kumosi burkinikiellot

Ranskan korkein hallinto-oikeus on eilen perjantaina kumonnut etnisesti profiloivasti kohdentuneet burkinikiellot ja tämän vuoksi valtioneuvosto on nyt  päätynyt toteamaan noin kolmenkymmenen kaupungin johdon ylittäneen toimivaltansa niiden ottaessa käyttöön kyseisen uimapukineen käyttökiellon Nizzassa noin kuukausi sitten tapahtuneen terroriteon jälkeen.
 

"The ban “constituted a serious and manifestly illegal infringement of fundamental liberties”, it said, ruling that mayors “may only restrict freedoms if there are confirmed risks” to public safety, which it said was not the case with the burkini.​"Joku tolkkuhan se on oltava "naisten suojelulla" keppihevostelussakin...


Korkeimman hallinto-oikeuden linjaus on tosin jo saanut erityisesti  äärioikeistolaiset piirit närkästymään, mutta poliittisesti värikkäässä maassa myös muiden laitojen poliitikoille tämä oikeuden päätös näyttäytyy takaiskuna. Sosialistinen pääministeri Manuel Valls, joka on aikaisemminkin kutsunut burkinia "naisten orjuuttamisen symboliksi"  kommentoi omassa fb-päivityksessään varsin kriittisesti:

"Denouncing the burkini is not jeopardising an individual freedom. There is no freedom that locks up women! It's denouncing a deadly, backward Islam."Niin?
 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Valtauskontojen ongelma on nainen.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Valls on seonnut täydellisesti. Hänhän tässä on estämässä naisia rannalle pääsemästä.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

http://linsoumis.fr/index.php/2016/08/27/charia-en...

Rannalla rupea olla mielenkiintoista, monokini ärsyttää myös.
Juttu kerto että eräs yläosattomassa oleva nainen joutuu Châteauneuf-sur-Charente rannalla n 15 nuorten hyökkäyksen kohteeksi, häneltä revittiin alaosa ja lyötiin, annakin nenä vuoti vertaa.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Jännästi nämä pukeutumiskysymykset kohdentuvat aina naisen kehon kontrolliin rajoittavassa määrin - edes tilassa, missä pukeutumattomuus on tilan sääntö, ahdistelulta ei voi näköjäänkään välttyä :

http://uutisvirta.fi/uutiset/9050935-hs-turisti-ja...

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

J.An linkistä poliisin mielipide - tai ohjeistus - nudistirannan käyttäjille:

"Saaren ravintolasta tehtiin lopulta ilmoitus poliisille, jotka Loretan mielestä suhtautuivat asiaan vähätellen.

- Hän kysyi monta kertaa, enkö ymmärtänyt paikan olevan nudisteille ja huomautti, ettei nuorten ja kauniiden naisten ole normaalia mennä sinne"

Nainen on myös ympäristöongelma?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset