jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Vasemmistoliiton kannatuksen kasvulla ei tunnu olevan lainkaan rajoja

Uusimman Yle:n Taloustutkimuksella teettämän puoluekannatustiedustelun mukaan Vasemmistoliiton kannatus jatkaa edelleen kasvuaan.

"Vasemmistoliiton nousu jatkuu. Kannatus oli heinäkuussa 9,8 prosenttia, missä lisäystä edelliseen mittaukseen on 0,6 prosenttiyksikköä. Edellisessä mittauksessa vasemmistoliitto ohitti perussuomalaiset ja nyt kaulaa on tullut nopeasti lisää."

MIstä  tämä suotuisa kehitys sitten ns.  juontuu?

No, ihmiset ovat tulleet tietoisiksi nykyisen hallituksen retorisesti kierteisesti harjoittaman säästö- ja leikkauspolitiikan tuhoisuudesta maamme kansantaloudelle kuten myös sen sosiaalista yhdenvertaisuutta turmelevasta vaikutuksesta.  Kuluneella viikollahan itsensä valtiovarainministeriön valtiosihteeri ehätti näin koulujen alkamisajankohtaan sopivasti valistamaan kansaa matalapalkkaisen työn lisääntymisen tärkeydestä maamme hyvinvointipalveluiden säilyttämiseksi patistaen sillä muodoin "laiskoja" työttömiä valtiontalouden pelastustalkoisiin...

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Vau! Siis ihan 0,6 prosenttiyksikköä? :O

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kymmenen prosentin valtakunnallinen kannatusosuus seuraavissa kuntavaaleissa on nähdäkseni mahdollinen, mikäli ehdokasasettelu onnistuu. Täällä Pellossa oli Vasemmistoliiton kannatus viime kuntavaaleissa 21,5 prosenttia joka tietenkin pyritään uusimaan ja lisääkin saa tulla :)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Se vaan on ikävää, kun Kolarinkunnan sosiaalisihteeri karkoitettiin aikoinaan Ruotsiin ja Suvi-Anne Siimes lahjoitti velat Norjaan.

Kyllä kepu pitää kunnat hallussaan.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Ainakin uusia jäsenhakemuksia suorastaan tulvii puoluetoimiston suuntaan - ja itsekin olen kuntavaalien suhteen optimistinen. Leikkaukset ja säästöt kun kohdentuvat juurikin kuntalaisten elämiä hankaloittavasti...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Minulla on ollut käsitys, että jäsenyyttä haetaan paikallisyhdistyksenhallitukselta eikä puoluetoimistolta.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #6

Jäsenhakemuksen voi postittaa "pääkallonpaikalle", jos ei tiedä tai tunne paikallisyhdistyksen kiemuroita. Jäseneksi liittyminenhän ei vaadi keneltäkään mitään paikallista poliittista aktivoitumista kuten osallistumisia paikallisyhdistyksen kokouksiin...

http://www.vasemmisto.fi/tule-mukaan/liity-jaseneksi/

Itse liityin aikoinaan SKDL:oon marssimalla henkilökohtaisesti Työnkulmalle piiritoimistoon täyttämään asianmukaisesti jäsenhakemuksen.

https://www.facebook.com/Vaadimme-Kuopion-Työnkulman-säilyttämistä-195365073897165/home

Käyttäjän VilleMaki kuva
Ville Mäki

Taitaa mahtua jotakuinkin virhemarginaaliin. Ja vaaleissa on Vasemmistoliiton kannatus vain laskennut. Eivätkä vasemmistolaiset ole yleensäkään ahkeria äänestäjiä. Joten vielä en juhlisi. Ja uskoisin Andersson-hypen laantuvan vielä syksyn aikana. Eihän puoluetta voi monessakaan asiassa ottaa tosissaan.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Yle kirjoittaa virhemarginaalin olevan 1,6 prosenttiyksikköä suuntaansa, mutta eivät kerro millä luottamustasolla. Oli taso mikä tahansa on tasan yhtä todennäköistä että kannatus on laskenut tuon 0,6%.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Perussuomalaiset soluttautuvat Vasemmistoliittoon.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Demarit saivat persuilta kansanedustajan, vihreät valtuutetun, vasureille jää siis ne tavalliset äänestäjät.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kokoomus sai Siuntiossa koko persujenvaltuustoryhmän. puolue ei ole kerinnyt laskea montako 1189 valitustavaltuutetusta on vielä jäljellä.
Kärsämäellä on vain kolme jäljellä seitsemästä valitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset