jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Yhteys-liike

MIkä on Yhteys-liike?

 

Yhteys-liike on omien sanojensa mukaan :

   "YHTEYS ON avoin kohtaamispaikka kaikille kristillisten kirkkojen ja yhteisöjen jäsenille, jotka uskovat, että Jeesuksen Kristuksen evankeliumi sulkee piiriinsä myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt kuten homot, lesbot ja biseksuaalit sekä transihmiset, täysivaltaisina ihmisinä ja kristittyinä. Heillä on oikeus osallistua omana itsenään kristillisen seurakunnan elämään ja viranhoitoon.

ME OLEMME eri taustoilta tulevista erilaisista yksilöistä muodostunut kristittyjen ryhmä, joka toimii edellä mainitun oikeuden toteutumiseksi käytännössä. Me kutsumme mukaan uusia jäseniä etsimään yhä syvempää ymmärrystä yhteydestä ja rohkeutta toimia tavoitteemme hyväksi."

 

Tästä lyhyestä esittelystä voi jo päätellä, että Yhteys-liike on ihmisoikeustyötä tekevä verkosto kirkon ja sen läheisyhteisöjen sisällä. Viime aikojen (toivottavasti ei sentäs lopunaikojen) tapahtumista ja keskusteluista päätellen Yhteys-liikkeellä on hyvinkin hyvin tärkeä rooli turvasatamana, tiennäyttäjänä ja yhteenkokoavana lammaspaimenena...

 

https://

 

 

 

 

 

Niin?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset