jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Voivatko homot avioitua jo nyt?

  • Voivatko homot avioitua jo nyt?

Varsin johdattelevaan  kysymykseeni on olemassa ainoastaan yksi täysin oikea vastaus, mikä kuuluu näin :

 

              Kyllä voivat.

 

Samaa sukupuolta olevat pariskunnat voivat jo nyt rekisteröidä parisuhteensa ja toimittaa sitten 1.3.2017 voimaan astuvan avioliittolain muutoslain  1a §:n mukaisesti yhteisen ilmoituksen maistraatille rekisteröidyn parisuhteensa  muuttamisesta avioliitoksi. Siitä en ole aivan varma, voiko tuon ilmoituksen tehdä jo ennakkoon ennen ko. lain muutoksen voimaan astúmista...

 

 

 

 

 

 

 

 

Niin?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Tiedotteen mukaan rekisteröidyn parisuhteen muuttaminen avioliitoksi edellyttää yhteistä ilmoitusta. Avioliitto astuu voimaan päivänä, jolloin maistraatti vastaanottaa ilmoituksen, mutta tulkinta varmaankin on, että ilmoitus katsotaan vastaanotetuksi vasta 1.3.2017 ;)

http://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publish...

Maistraateissa on todennäköisesti aamuruuhkaa 1.3.2017. Suurimpien kaupunkien maistraattien lähettyville kannattaisi pykäistä pystyyn "Ehtaan avioliittoon" aamukahviteltat.

Aa-ystävämme luonnollisesti vastaavat, että johan se on mahdollista! Itse ajattelin kuitenkin noudattaa voimaan astuvan lain kirjainta ja annettuja ohjeita.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Varmaankin suurimpien kaupunkien maistraattien nurkilla liikkunee muutamakin tiedotusvälineiden edustaja ensi vuoden maaliskuun ensimmäisenä päivänä, mikä sattuu olemaan keskiviikko.

Mitä veikkaat, lähettääköhän Uusi Suomi toimittajansa Albertinkadulle norkoilemaan ja bongailemaan mahdollisia vihkipareja silloin?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Usarista en tiedä, mutta saattaapi iltapäivälehtiä kiinnostaa. Kiintoisaa myös nähdä, kerääntyykö maistraattien ulkopuolelle protestiväkeä, kuten parisuhteiden rekisteröinnin alkaessa 14 vuotta sitten. Silloin kannettiin ruumisarkkuja risteyksiin ja viskottiin suolaa pariskuntien päälle. Pitäisikö pukeutua suolaamattomiin kotimaisiin kirjolohifileisiin - valmiina loimutettavaksi kutsuvieraille?

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Seta vois hoitaa kaffetuksen ja teltat ja palkata muutaman marttakerhon korston,sieltä skrodeimmasta päästä turvallisuutta takailemaan,ettei kukaan
raskaasti riutuva aitolainen pääse liian likelle..siis telttoja tahrimaan :)))

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Minä en usko, että Aaa:t ryhtyisivöt mihinkään turvallisuutta uhkaaviin demonstraatioihin vihkitilaisuuksien aikana, ovat he kuitenkin sen verran fiksua porukkaa, että ymmärtävät aggressiivisten mielenilmausten vähentävän omaa sanomaansa.

Asialleen omistautuvina mussukoina heistä tulee useinkin mieleen lähinnä kissanpennut, jotka sinnikkäästi pyydystävät narukerän lankaa :

https://www.youtube.com/watch?v=atr9l6UpdFY

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka Vastaus kommenttiin #7

No enhän minäkään oikeesti usko ja kaikesta huolimatta,en nyt ollut mitenkään ilahtunut siitäkään,,mitä heidän teltalleen aikoinaan tehtiin.
Sinä nyt Juho olet sen verran kiltimpi ihminen ilmeisesti,joten voit nähdä asian noinkin,minä saattaisin käyttää vähän jotain pirullisempaa ilmaisua,kuin kissanpennut..tosin jotakin pientä vaan..mä vaan saan erilaisista asioista,just tollasia visioita,kuten toi yllä..ja huikeudestani itse ihastuneena möläytän ne julki..juu-u..kyllä minä olen möläyttelijä..siis ainakin joskus..mutta mä kuittaan sen sillä,että pistän kaiken korkean ikäni piikkiin.. :))

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Nii-in..niinpäs niin..kattotaas tuleeko kommentteja taholta,jonka nimeä emme nyt tässä mainitse ? :)
Muuten.. miksi erisukupuolisten rekisteröity..ns. siviiliavioliitto on avioliitto,mutta samaa sukupuolta olevien ei..siis vielä toistaiseksi.
Ei kai tässä ny vaan ois jotain "rotusyrjintää" tai..ties mitä?? :)))
Voipihan se olla,et sen lain pitää ensin tulla voimaan ennenkun saavat ilmotella.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Eri sukupuolta oleva pariskunta ei voi rekisteröidä parisuhdettaan, mikä on jo sekin ihmeellistä lain avulla erottelua ja tosiaan selkeää syrjintää.

Mistään virallisesta lähteestä en löydä tietoa siitä, milloin sen muutosilmoituksen voi lähettää maistraatille. Ilmoitusta ei tietenkään käsitellä ennen lain voimaan tuloa, mutta ei kai se estä ilmoituksen tekoa...

Käyttäjän JuhoPalmroos kuva
Juho Eeva

Kohta tulee Lehtosen Timppa ulisemaan siitä, miten homot ja lesbot saavat jo mennä naimisiin samoin ehdoin kuin heterotkin, eli vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa. Pelkkää lällättelevää kiusantekoa.

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Kannattaa kiirehtiä ennen kuin sharia tulee voimaan.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Voi myös ajatella homosaation laimentavan islamisaatiota :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset