jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Perussuomalaisten tyttöpojille ei mikään tunnu riittävän

Perussuomalaiset Nuoret ry on aikeissa haastaa Opetus- ja kulttuuriministeriön oikeuteen "jo vuosia jatkuneesta" syrjinnästä nuorisojärjestöille kohdennetuissa avustuksissa.

 

   "PS-Nuorten puheenjohtajan Sebastian Tynkkysen mukaan vanhojen puolueiden nuorisojärjestöt ylläpitävät nykyisellä syrjivällä rahanjaolla kilpailuetuaan ja erillisten opiskelijajärjestöjen kautta nuorisotoimintaan saadaan vielä lisäpottikin käyttöön.

– Kun Kokoomusnuoret saivat tänään valtavan 647 500 euron potin, sen päälle Kokoomusopiskelijat saivat vielä 95 000 euron suuruisen potin, mikä sekin on jo suurempi kuin Perussuomalaisten Nuorten avustus viime vuodelta. Kokoomusministeri Sanni Grahn-Laasonen myönsi siis oman puolueensa nuorille toimijoille yhteensä yli kuusinkertaisesti tukea verrattuna opiskelija- ja nuorisojärjestö Perussuomalaisiin Nuoriin, esittää Tynkkynen PS-Nuorten tiedotteessa."

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää valtakunnallisille nuorisojärjestöille avustuksia tulosperusteisesti. Tulosperusteita ovat toiminnan laajuus, laatu ja taloudellisuus, avustuksen tarve sekä ajankohtainen yhteiskunnallinen merkitys.

 

Tulosperusteisiin nähden PS-Nuorten tänä vuonna saama 112 000 euroa on melko paljon, mielestäni, ja siksikin uhkaus haastaa OKM oikeuteen tuntuu "hieman" ylimitoitetulta julkisuushaulta...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Paljon vasemistoliitto sai kaikki järjestöt, myös pioneerit mukaan luettuna ?

Tähänsaakka on tullut kyllä kiitettävästi.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Liikaa joka tapauksessa. Rähinöitsijöitä maailmassa riittää vaikkei niiden kouluttamiseen rahaa valtion kassasta jaettaisikaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Persujen tukemat ja nostamat tahot niitä rähisijöitä ovat ja tiedät sen aivan hyvin.
Huhtasaari vielä esiintyykin natsien tilaisuuksissa.
Nimittelemällä muita et todellakaan kiillota omaa peiliäsi, olet vaan nolo.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #5

No sittenhän meitä on ainakin kaksi.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Antikainen, vasemmistoliitonjärjestöt saivat 330000 euroa, oliko se mielestäsi riittävä keppihevostelusta ja muista mielenosoituksista ?

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Vasemmistonuoret ovat käsittääkseni kiitollisia OKM:n myöntämästä avustuksesta - tarpeeseenhan sekin raha menee tulevaisuusinvestointina...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #7

Vasemmistoliiton, vai kansakunnan tulevaisuuteen investointina ?

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Juho, sinun kannattaa hakea puheenjohtajapestiä VL.on. Jutuntynkiä on pilvin pimein, kepittää Pekon Annin ainakin 100+ (3+2i) versus 0. Gender rules sopisi banderolliin.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Vas:n puoluejohtajaksi on tarjolla minua viisaampia ja tarmokkaampia ehdokkaita - tuo gender rules olisi toki mainio tämän blogini otsikkona ,,,

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Juho; "Tulosperusteisiin nähden PS-Nuorten tänä vuonna saama 112 000 euroa on melko paljon, mielestäni, ja siksikin uhkaus haastaa OKM oikeuteen tuntuu "hieman" ylimitoitetulta julkisuushaulta..."

Köyhän kympin sijoituksella ei voi saada samaa tulosta kuin rikkaan 500 sadalla!
Pieni pysyy siis pienenä, kun sille ei anneta mitään mahdollisuutta kasvaa, ja suuri suurena vaikka toimintaa ei olisikaan, koska rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Sillä saadaan ostettua sitä toimintaa mitä jakotoimikunta peräänkuuluttaa!

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Aivan älytöntä tällainen epätasa-arvo, eikö tästä kuitenkin ole kyse? Luulin että se on vasemmiston agendassa? Tuloksia ei tietenkään tule ilman rahaa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Niin, PS-nuoret saivat liki 40 prosentin korotuksen ja ovat niin tyytymättömiä siihen että ovat lähdössä oikeuteen. Kansanedustajien 0.4 prosentin korotus palkkoihin kauhistutti taas aivan hirveästi kun on tiukat ajat.

Kaiken kaikkiaan hallituspuolueet pitivät huolen omistaan kuten ennenkin. Tällä kertaa hallituksessa sattuu vain istumaan pelkästään oikeistopuolueita. Äläkkä kai siitäkin olisi syntynyt, jos PS-nuorten tuki olisi kerralla moninkertaistettu? Kyllä 40 prosentin korotuskin on aivan hyvä saavutus hallituspuolueelta näinä tiukan talouden aikoina.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tuure, se tuo "rosentteihin" meneminen on vaikeasi ymmärrettävä asia. varusmieskin ihmetteli, kun päivärahaa nostettiin 100 % ja kohta laskettiin vain 50 %,niin päiväraha on sama, kuin ennen korotusta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

PS nuorten meriitit , osaavat hankkia medianäkyvyyttä ja osaavat vaatia rahotuslisiä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tynkkynen on erotettu puolueesta, joten puolueentukikin onennyt.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Näköjään puheenvuoron ykkösenä taas taattua laatukamaa.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Suuren puoluejohtajan sanoin totean,että sitä saa mitä tilaa ja toveri Tynkkynenhän järjestötovereineen kyllä tilaa..

Käyttäjän peevee912 kuva
Eeva Vallius

Tukien jakoperusteissa saattaa olla vikaakin. Ehkä olisi reilumpaa jakaa vain suoraan tasan kaikille pyytäjille, sama summa per järjestö. Jokainen sitten tekisi itse lisää rahaa, mistä keksii. Oppisivat nuoret innovoimaan.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

"Jokainen sitten tekisi itse lisää rahaa, mistä keksii."

Se vaatisi oma-aloitteisuutta enemmän kuin valtion budjettirahojen kerjääminen. Ihme että edes niitä saavat aikaiseksi hakea.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kyllähän noilla tukirahoilla voi palkata henkilön tukihahemuksia kirjoittelemaan ja rahaa jää vielä juhliinkin kesätapahtumien nimellä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset