jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Perussuomalaiset rp:n maahanmuuttopolitiikka - teoria ja käytäntö

Perussuomalaiset rp vaatii keväällä 2015 valmistuneessa maahanmuuttopoliittisessa ohjelmassaan  etnistä ghettoutumista kuriin erilaisilla erityisesti humanitaarisista syitä maahanmuuttaneille kohdistettavilla toimilla :

 

"Tulonsiirtojen varassa elävien maahanmuuttajien määrä pitää erilaisilla toimenpiteillä saada laskemaan niin pieneksi, että heidät pystytään kohtuullisilla resursseilla kotouttamaan osaksi yhteiskuntaa. Lisäksi tällaiset maahanmuuttajat tulee hajasijoittaa eri puolille Suomea sinne, missä heidän asumisensa voidaan edullisimmin järjestää. Tällainen asutuspolitiikka ehkäisee tulijoiden kasautumista ja siten edistää heidän integroitumistaan. Toimeentulo- ja asumistukien tulee olla sidottuja siihen, että tulija asuu siinä paikassa, joka hänelle on osoitettu. Omilla varoillaan hän luonnollisesti on oikeutettu valitsemaan itse asuinpaikkansa."

 

Hajasijoitusperiaate kuulostaa sinänsä  järkevälle nimenomaisesti integraation nopeuttamiseksi, mutta käytännössä tämän toteuttaminen ei näytä sopivan edes Perussuomalaiset rp:n omille kansanedustajille, sillä ainakin PS:n kansanedustaja Rami Lehto on saanut aiheen kiivastua ympäristöministeriön aikeista hajasijoittaa turvapaikan saaneita Lahteen :

 

"Perussuomalaisten kansanedustaja Rami Lehto ei hyväksy ympäristöministeriön suunnitelmia hajasijoittaa turvapaikan saaneita Lahteen."

 

Teoria ja käytäntö eivät siis tässä PS:n maahanmuuttopoliittisessa ohjelmassa kohtaa, vaan homma menee tässäkin päämäärättömästi yhtäaikaiseksi soutamiseksi ja huopaamiseksi...

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Niinpä niin, hajasijoitetaan kunhan ei meidän nurkille. Vähän sama juttu kuin alkoholiongelmaisten asuntolan perustamisessa entisessä kotikunnassani. Hyvä asia, kunhan ei vain tule meidän naapuriin.

Reijo Jokela

Nimbyily ei näköjään tunne puoluerajoja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset