jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Tasa-arvoiseen avioliittolakiin liittyvät valmistelut etenevät kuin juna

Seta ry:n lyhyessä tiedotteessa todetaan 1. maaliskuuta 2017 voimaan astuvaan avioliittolakiin liittyvien valmisteluiden etenevän eri ministeriöissä otsikon mukaisesti - täsmällisessä aikataulussa siis :

 

"

Eduskunnan hlbti-verkoston kansanedustajat Jani Toivola (vihr), Sari Multala (kok), Stefan Wallin (rkp) ja Seta ry:n puheenjohtaja Panu Mäenpää tapasivat tänään oikeusministeri Jari Lindströmin koskien tasa-arvoisen avioliittolain etenemistä. Audienssipyynnön oli tehnyt eduskunnan hlbti-verkosto. Tapaamiseen osallistuivat myös ministerin erityisavustaja Arto Järvinen ja oikeusministeriön lainsäädäntöjohtaja Antti Leinonen.

Tapaamisessa keskusteltiin lakiesityksen etenemisestä ministeriössä. Lainsäädäntöjohtaja Antti Leinonen kertoi teknisten osuuksien olevan valmiina ja oikeusministeriön valmistelevat osuudet viedään valtioneuvoston esittelyyn ensi viikolla ja sen jälkeen eduskuntaan. Sosiaali- ja terveysministeriössä on lakiin liittyen vielä valmistelussa työmarkkinalainsäädäntöön liittyvät etuuksien yhdenvertaisuuden tarkastelu. STM antaa esityksensä erikseen ja myöhemmin kuin oikeusministeriö.

Oikeusministeri Lindström painotti, että edellisen eduskunnan päätös velvoittaa ja tasa-arvoinen avioliittolaki etenee sovitun mukaisesti, tullen voimaan 1.3.2017.

"

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Pakettiahan odoteltiin esiteltäväksi jo syyskuun viimeisellä viikolla, mutta aikataulu oli kuulemistenkin vuoksi liian optimistinen. Hiljaa hyvä tulee ja lopussa kiitos seisoo!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset