jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Punainen risti toivoo työrauhaa

  • Punainen risti toivoo työrauhaa

 

"

Lahdessa Hennalan vanhoihin kasarmirakennuksiin avattiin eilen Punaisen Ristin ylläpitämä hätämajoitusyksikkö. Hätämajoitusyksikössä turvapaikanhakijoille tarjotaan majoitus ja välttämättömät sosiaali- ja terveyspalvelut. Valtio maksaa kaikki kustannukset. Hennalassa on 450 majoituspaikkaa.

Tornion hätämajoitusyksikön kautta tulevat ensimmäiset asukkaat saapuivat Lahteen eilen torstaina 24.9. Varuskunnan portin luona oli vajaa 40 mielenosoittajaa vastustamassa pakolaisten tuloa Hennalaan. Osa mielenosoittajista heitti tai laukaisi ilotulitteita pakolaisia kuljettanutta bussia kohti. Bussissa oli pääasiassa lapsiperheitä. Kukaan ei tämän hetkisen tiedon mukaan loukkaantunut välikohtauksessa.

- Mielenosoittajien toiminta ei ole protesti vain Punaista Ristiä, vaan koko auttamisen kulttuuria vastaan. Toivomme, että auttajat ympäri Suomea saavat rauhassa jatkaa toimintaansa, sanoo Punaisen Ristin kansainvälisen avun johtaja Kalle Löövi.

- Tämä on onneksi poikkeustapaus. Pääasiassa Punaisen Ristin vapaaehtoiset ja työntekijät ovat saaneet runsaasti tukea asukkailta ja viranomaisilta vastaanottokeskuspaikkakunnilta, Löövi kiittelee.

"

 

Punainen risti - työ Punaisen ristin hätämajoitusyksikössä Lahdessa jatkuu normaalisti

 

 

Näin juuri...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Jos joku vastustaa maahanmuuttopolitiikkaa, antakoon vastalauseensa poliitikoillemme.

Hädänalaisten edessä protestoiminen ja rakettien lähettäminen on pelkkää heikompien kiusaamista.

Pieni katse peiliin, rakkaat kiukuttelevat suomalaiset!

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Ei se ollut vain kiusantekoa. Joku esitti tappouhkauksen sonnustautumalla
klu klux klaanin asuun.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Juuh, olet oikeassa. Tuossa on kýse koulukiusaamisen rinnastettavasta ilmiöstä. Väkivalta on väkivaltaa, vaikka sitä sanoilla vähäteltäisiin.

Minä en hyväksy koulukiusaamista, enkä turvapaikanhakijoiden ahdistelua. Väkivalta on aina väkivaltaa.

Sami Tastula

Vastaavasti esitän pyynnön näille tänne sijoitetulle perheille (18 - 30 v) miehille.

Kun vaeltelette pitkin kotikaupunkini katuja eri kokoisissa ryhmissä, voisitteko millään kulkea kuten suomen lainsäädäntö edellyttää, myös siis silloin kun räpellätte niitä uusia, juuri ostamianne älypuhelimia.

Ps. Toivottavasti ette pahastu kauppojen hyllyillä myytävänä olevista possunlihapaketeista.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Kyllä, yleisellä paikalla liikkumisesta ja käyttäytymisestä siellä kannattaa ottaa mallia paikallisväestöstä - paitsi ehken ei perjantai- ja lauantaiöisin. Ainakin tiällä Kuopiossa meno niinä aikoina ydinkeskustaan sijoittuvalla Vuorikadun ja Kauppakadun risteysalueella on suorastaan sikamaista...

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Täällä Tampereella jotkut kantaväestöstä kulkevat monta rinnakkain koko katukäytävän leveydeltä eivätkä väistä vastaantulijoita. Keskellä päivääkin.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Kotipaikkakunnallani vastaanottokeskuksiin ja hätämajoitukseen on jo totuttu eikä mitään merkittäviä ongelmia ole ollut. Mielenosoituksia ei ole järjestetty. Auttamishalu esim. SPR:n kautta on yllättänyt avun välittäjät. Täällä katsotaan huuli pyöreänä Lahden, Kauhavan ja muutaman muun paikan suuntaan.Tulijat ovat kiitollisia ja ajoittaisesta kielimuurista huolimatta heidän kanssaan kommunikoidaan. Kontaktien tarve kantaväestön suuntaan on suuri. Jokainen voi osallistua kotouttamiseen vähäeleisesti.

Sami Tastula

Lahdessa kyllä kokemusta jo 1990-luvun ajan pakolaistouhusta sekä silloisten somalien ym. Törkeästä käytöksestä kantaväestöä kohtaan.

Ihmetellä sopii mutta ihmetelläänkö sitten yhdessä kun kaikki tämä nyt sallitun "tynnyrin" räjähdys tapahtuu.
Ehkäpä muistuu mieleen kuinka jossain suunnalla Suomea on toiset olleet vastaan tätä suvaitsevaisten ihannoimaa kansainvaellusta.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Kantaväestön törkeä käytös ei tilannetta ja todennäköisesti nyt molemminpuolisia ennakkoluuloja paranna. En tiedä, kuka kantasuomalaisista kansainvaellusta ihannoi. En ainakaan minä. Taustat ovat moninaiset, mutta voittopuolisesti inhimillisesti surulliset.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Pohjois-Savo on ollut pitkään "autiomaana" VOK-kartalla, mutta viime päivinä alueen viranomaiset ovat viimeinkin ryhdistäytyneet - esimerkiksi (vanhan) kaupungin etelälaidalla sijaitsevan Leväsen palvelukeskuksen tyhjiksi jääneitä tiloja on katsastettu valmiiksi hätämajoitustiloiksi ja jo aiemmin bloggaamistani Tarinan sairaalan rakennuksista voi ajatella pidempiaikaista vastaanottokeskusta.

SPR:iä voi avustaa aina lahjoituksilla, jos ei itse henkilökohtaisesti pääse vapaaehtoistyöntekijäksi ...

Esa Niemi

Punaisen Ristin toiminnasta on tullut härskiä bisnestä ja SPR saa Maahanmuuttovirastolta bisneksiä ilman kilpailutuksia.

Mm. YK:n tarjoamasta turvapaikasta kieltäytyneiden turvapaikanhakijoiden elättäminen ei ole auttamista, vaan se on bisnestä oikeiden apua tarvitsevien ja suomalaisten kustannuksella. Nämä perusteettomat turvapaikanhakijat eivät saisi oleskelulupaa edes ääriliberaalista Ruotsista koska tulevat turvallisista osista mm. Irakia.

Perusteettomat turvapaikanhakijat tulee palauttaa takaisin Ruotsiin, joka on vastuussa näiden turvapaikkahakemusten käsittelystä. Suomalaisten hyväntahtoisuutta halutaan vain hyväksikäyttää.

Sami Tastula
Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

YK:lla on käytössään vain rajoitettu määrä pakolaisleirejä ja ne sijaitsevat yleensä konfliktivaltion naapurissa - YK:n virkailijat eivät myöskään kierrä esimerkiksi ympäri Syyriaa tarjoilemassa t jokaiselle siviilille erikseen turvapaikkaa pakolaisleirille Turkkiin tai Jordaniaan, vaan siviilejä internoidaan ja tiedotetaan hyvinkin tilanteiden mukaisesti ja ennakoidusti kokonaisuuksina (esim. kyläkunnittain). Pakolaisleiripaikasta "kieltäytyminen" tai sellaiselle hakeutumatta jättäminen ei ole mikään este hakea kaikin käytettävissä olevin voimin turvapaikkaa jostain kauempaa...

Duplin -sopimus on tekstimuodoltaan hyvin selkeä ja sen mukaan turvapaikkahakemus käsitellään siinä EU:n jäsenvaltiossa, jossa pakolainen ensimmäisen kerran rekisteröityy turvapaikanhakijaksi - Ruotsin kautta Suomeen tulevien pakolaisten, jotka rekisteröityvät täällä turvapaikanhakijoiksi, hakemukset käsittelee siis Suomi....

Sami Tastula

Syyrian pakolaisten ahdingolla ratsastetaan päivittäin ja kaikilla pakolaisiin liittyvissä uutisoinneissa.
Kumma juttu kuitenkin on ettei näitä syyrialaisia pakolaisia Suomeen ilmestynyt edes 500 hlöä.

Suurimmat lähtömaat ovat Irak sekä Somalia. Molemmat valtiot ovat esim. Ruotsin mittapuulla näitä Turvallisia maita.

Molempiin maihin tehdään lomamatkoja pakolaisten itsensä toimesta.
Miksi siis nämä ansaitsevat turvapaikan, miksi nämä ansaitsevat pakolais statuksen.

Jos kyse ei ole elintasopakolaisuudesta niin mistä sitten ???

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #22

http://formin.finland.fi/public/default.aspx?conte...

Irak: matkustustiedote

Irak: Taisteluja ja väkivaltaisuuksia monin paikoin. Maahan ei pidä matkustaa. Myös Pohjois-Irakin alueelle matkustamista suositellaan välttämään.

Ulkoasiainministeriö
Konsuliasioiden yksikkö

(voimassa kunnes toisin ilmoitetaan)

Ulkoasiainministeriö kehottaa välttämään matkustamista Irakiin. Turvallisuustilanne Irakissa on hyvin huono varsinkin Niniven, Salaheddinin, Anbarin, Kirkukin ja Diyalan lääneissä, joissa käydään taisteluja ääriryhmien ja turvallisuusjoukkojen välillä. Kansainvälinen koalitio aloitti ilmaiskut ISIL-äärijärjestöä vastaan syyskuussa 2014.

Taisteluita on käyty lähellä Pohjois-Irakin kurdien itsehallintoaluetta (Dohukin, Erbilin ja Suleymaniyan läänit), joka on aiemmin ollut verrattain rauhallinen ja turvallinen alue. Turvallisuustilanteessa voi tapahtua nopeita muutoksia, ja ulkoministeriö kehottaa välttämään tarpeetonta matkustamista myös Pohjois-Irakin itsehallintoalueelle. Siellä olevien kannattaa seurata tarkoin tiedotusvälineiden uutisointia ja harkita maasta poistumista, jos turvallisuustilanne heikkenee.

Terrori-iskujen riski on merkittävä suurimmassa osassa maata. Irakissa oleskelevat ulkomaalaiset ovat suuressa vaarassa joutua sieppauksen kohteeksi.

Suomella ei ole toimivaa suurlähetystöä eikä lähetettyä henkilöstöä Irakissa. Täten Suomen kansalaisille osoitettavia konsulipalveluita ja -apua ei ole paikan päällä saatavissa.

Matkavakuutus on ehdottoman tärkeä. On syytä tarkistaa, kattaako matkavakuutus Irakin, joka luokitellaan sotariskialueeksi.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #23

Juho:
"Irak: matkustustiedote..."

Mitä sitten, irakilaisille maa on pääosin turvallinen ja tästä osoituksena mm. ääriliberaalin maahanmuuttopolitiikan maa Ruotsi ei useimmiten myönnä oleskelulupaa irakilaisille. Suomi on poikkeus muihin EU-maihin ja oleskelulupa heltiää vaikka sillä tavoin, että kieltäytyy poistumasta Suomesta.

Esa Niemi

Juho, YK perustaa pakolaisleirejä tarpeen mukaan ja ne sijaitsevat juuri useimmiten konfliktimaiden läheisyydessä. Ei Suomikaan kierrä ympäri maailmaa tarjoilemassa erikseen turvapaikkaa, vaan pakolaisleirit sijaitsevat easy access periaatteella paikoissa, joihin on kohtuullisen helppo tulla. Helpompi kuin Suomeen.

YK:n tarjoamasta suojelusta kieltäytyminen ohittamalla tai jättämällä leiri kertoo vain ettei henkilö osoita tarvitsevansa tarjottua suojaa. Kyllä se on este sillä kyse on laittomasta maassa oleskelusta mikäli et hae turvapaikkaa niissä valtioissa, joiden läpi matkustaa hakematta turvapaikkaa.

Juho, et tunne Dublin sopimusta tai jätät kertomatta lukuisia seikkoja Dublin sopimuksesta. Jätät mm. kertomatta, että esim. Ruotsin kautta Suomeen tuleminen tarkoittaa sitä, että turvapaikkahakemuksen käsittely kuuluu Ruotsille.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #24

Käytännössä YK:n tai minkään muun järjestön hallitsemien pakolaisleirien ongelmat ovat yleisessä tiedossa - ne ovat ensinnäkin turvattomia, niistä puuttuu täydellisesti tulevaisuuden turvaavat toimeentuloedellytykset (ei mahdollisuutta työntekemiseen eikä kouluttautumiseen) eikä ruokahuoltokaan toimi. Geneven pakolaissopimuksessa ei myöskään ole esitetty sellaista ensisijaisuusvelvoitetta, jossa pakolaiset sitoutettaisiin asumaan leirioloissa pakolaisaseman ehtona - ja tietenkin myös leireillä olevilla on oikeus hakeutua kolmansiin (EU-)maihin hakemaan turvapaikkaa myös omatoimisesti.

Duplin-sopimus on selkeä tekstimuodoltaan - turvapaikkahakemus käsitellään siinä jäsenvaltiossa, johon pakolainen on rekisteröitynyt tp-hakijaksi riippumatta matkareitistä tai matkusasiakirjojen mahdollisesta puuttumisesta.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #28

Juho:
"Käytännössä YK:n tai minkään muun järjestön hallitsemien pakolaisleirien ongelmat ovat yleisessä tiedossa - ne ovat ensinnäkin turvattomia,"

Tiedä sitten mitä tarkoitat turvattomuudella, mutta asukkaat ovat suojassa kotimaan tilanteelta.

Juho:
"...niistä puuttuu täydellisesti tulevaisuuden turvaavat toimeentuloedellytykset (ei mahdollisuutta työntekemiseen eikä kouluttautumiseen)"

Eivät ole Geneven pakolaissopimuksen mukaisia turvapaikan kriteereitä. Eurooppaan voi hakeutua opiskelemaan tai töitä tekemään kun hakee näitä varten luvat. Kansainvälinen hätämekanismi ei ole tarkoitettu työ- tai opiskeluluvan kiertotieksi.

Mm. Dabaabin pakolaisleirillä on oma yliopisto ja töitä 500 000 pakolaisleirissä riittää. Syyrian pakolaisleireilläkin on kahviloita, kauppoja jne.

Juho:
"...eikä ruokahuoltokaan toimi."

Monille pakolaisleiri on itsessään jo elintason nostoa kun saa päivittäin ruoan. Ruokaa voidaan tarjota niin paljon kuin resursseja myönnetään, mutta Euroopassa kustannustaso on moninkertainen. En voi kuin ihailla vasemmistoliittolaisen puolustavan rikkaita ihmisiä köyhien ohi ja siihen liittyvää kaksoisstandaria.

Juho:
"Geneven pakolaissopimuksessa ei myöskään ole esitetty sellaista ensisijaisuusvelvoitetta, jossa pakolaiset sitoutettaisiin asumaan leirioloissa pakolaisaseman ehtona - ja tietenkin myös leireillä olevilla on oikeus hakeutua kolmansiin (EU-)maihin hakemaan turvapaikkaa myös omatoimisesti."

Geneven pakolaissopimus eksplisiittisesti perustuu perusteltuun kotimaassaan tapahtuvaan vainoon tai uhkaan, joka lakkaa olemasta kun kotimaa on jätetty.

Kun henkilö kieltäytyy mm. YK:n pakolaisleirillä tarjoamasta suojelusta, niin kyseessä on puhtaasti laittomasti maassa oleva henkilö, joka pyrkii peittelemään matkansa todellista tarkoitusta ja päämäärää turvallisten maiden tai olosuhteiden vallitessa.

Pakolaisleirit ovat juuri turvan antamiseksi perustettu ja turvasta kieltäytyminen kertoo vain, että hakija on perusteeton turvapaikanhakija.

Juho:
"Duplin-sopimus on selkeä tekstimuodoltaan - turvapaikkahakemus käsitellään siinä jäsenvaltiossa, johon pakolainen on rekisteröitynyt tp-hakijaksi riippumatta matkareitistä tai matkusasiakirjojen mahdollisesta puuttumisesta."

Juho Antikainen vs. Migri & Dublin III

"Tätä kutsutaan vastuunmäärittämiseksi tai niin sanotuksi Dublin-menettelyksi. Sen mukaan vastuu turvapaikkahakemuksesi käsittelystä kuuluu sille jäsenvaltiolle,
...

jonka kautta olet tullut Suomeen, tai
...

Tämä valtio on velvollinen ottamaan sinut takaisin ja käsittelemään Suomessa jättämäsi hakemuksen.

Jos toinen jäsenvaltio on vastuussa turvapaikkahakemuksesi käsittelystä, hakemustasi ei tutkita Suomessa vaan sinut käännytetään vastuussa olevaan jäsenvaltioon."

http://www.migri.fi/turvapaikka_suomesta/turvapaik...

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Tuhansia vapaaehtoisia ovat olleet viime viikkoina auttamassa. Antamassa ruokaa ja opastusta juna-asemilla/poliisiasemilla, keräämässä vaatteita ja muita tavaroita, yritykset ovat lahjoittaneet nettiyhteyksiä ja muuta, urheiluseurat tarjonneet mielekästä tekemistä, järjestämässä kotimajoitusta turvapaikanhakijoille, pystyttämässä erilaista tukitoimintaa. SPR ja muut vastaavat järjestöt ovat suorastaan hukkuneet tähän hyvään tahtoon.

Sitten jotkut törpöt sitten lähtevät törttöilemään häiritsemällä auttajia, heittämässä raketteja ja polttopulloja lapsiperheitä kohti.

Sami Tastula

Juuri katselin näitä lapsiperheitä kaupassa käynnin yhteydessä.
Helkkaristi kyllä kummastuttaa näiden perheiden rakenteellinen muoto, kovasti oli samaan ikäryhmään osuvaa (20-25v) miessukupuolen edustajaa.

Eikä muuten lapsia saatika naisia mukana.
Mahtoiko kyseessä olla irakilainen, sateenkaariperhe?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Vaikkapa eilisen vastaanoton jälkeen on varmasti viisasta, että naiset ja lapset pysyvät suojassa ja nuoret vahvat miehet hoitavat ostosten teon.

Sami Tastula Vastaus kommenttiin #12

Erikoinen on edelleenkin tämä Lahteen sijoitettujen sekä muuallekin Suomeen tulleiden perheiden rakenne.
Tänne, siis Lahteen saapui 13 perhettä mutta kokonaisuudessaan tämän väkimäärän siirtoon tarvittiin 4 linja-autoa.
Oliko se lähtömaissa sovellettu moniavioisuus kuitenkin...
Yksi nainen ja viisi 20 - 30v miestä ??
On muuten avioliittoneuvojat ihmeissään tälläisestä perherakenteesta.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Punaiselle ristille annettava ehdoton työrauha. Samoin rauha jo maahamme tulleille.
Olen rasisti mutta en rotusortaja. Ei ole hyvä, että väestö siirtyy etelästä pohjoiseen. Ihan vain parjattua hiilijalanjälkeäni ajatellen. Toisekseen. Ei ole terveellistä keskittää tuhansia nuoria miehiä leireille ilman naisiaan. Pian homma räjähtää käsiin.

Sami Tastula

Linkin takaa löytyy perhepotretti jossa esiintyy nyttemmin Lahteen sijoitettuja, vähäosaisia turvapaikkapäätöstä odottavia perheitä.

http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2015/09/25/telem...

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Niinhän tuossa uutisessa tosiaan sanotaan, että miehet olivat käyneet ensitöikseen hommaamassa puhelimiinsa toimivat sim-kortit, jotta voivat viestiä lähiomaisilleen päässeensä viimeinkin perille.

Sami Tastula

Kauankohan kestää että ihmiset ymmärtävät SPR:n todellisen toimintatavan?
Toiminta ei ole nykyisin sitä hyväntekeväisyyttä jollaisena sitä kovasti koitetaan markkinoida.
Toiminta on nykyisin samalla tavalla bisnestä kuin vakuutusbisnes tai vaikka pankkitoiminta.

Paljon puhuttu työllisyys vastaanottokeskuksiin liittyen perustuu 85% vapaaehtoisuuteen eli sis talkoisiin joita ihmiset tekevät ns. Ruokapalkalla.

Monilla paikkakunnilla suomalaisten lahjoittamat vaatteet ovat viime päivien aikana päätynyt mustissa jätesäkeissä kaatopaikkojen täytteeksi.
Niin juuri, säkitettynä kuskattu kaatopaikoille, SPR ei oo vaivaantunut näiden lahjoitusten kohdalla toimimaan kantaväestön etua ajaen, kuinka moni suomalainen olisi mielissään jos olisi saanut näistä vaatteista lapsilleen uuden vaatekerran??

Vain rahalliset lahjoitukset ovat SPR:n mieleisiä.
Miksi ??
Kuinka monta prosenttia rahalahjoituksista päätyy lopulliseen kohteeseen??
Onko 10% vaiko jotain todellisempaa, 0,5% ?

Mielestäni tämä ent. Hyväntekeväisyys on nykyisin hyväntahtoisten hölmöjen hyväksikäyttöä jota ruokkii suurimmaksi osaksi isokenkäisten AHNEUS.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=102066...

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Niin ne huonokuntoiset vaatteet, joita myös SPR:lle paljon lahjoitetaan, päätyvät jäteasemille, josta ne jatkavat lajittelun kautta poltettavaksi muun poltettavan sekajätteen ohella...

SPR ei siis ole mikään ongelmajätelaitos, jonne käyttökelvottomat asusteet voi lykätä muka "uusiokäyttöä" varten.

Punaiselle ristille annetut rahalahjoitukset menevät kokonaisuutenaan avustustyöhön.

Sami Tastula

Huonokuntoisia...
Niin huonokuntoisia ettei kelpaa "hätää kärsivän" turvapaikan hakijan käyttöön...
Vaiko niin huonokuntoisia että nämä turvapaikan hakijat joutuvat nyt tämän johdosta itse hankkimaan omat vaatteensa mm. Paikallisista, kansainvälisesti tunnettujen tuotemerkkien myyntiräkeistä?

Lahdessa nämä kurjuutta ja kurjuutta pakoon lähteneet ja siis tänne saapuneet "perheet" (18-30v. Miehet) on useasti nähty mm. Eilispäivän aikana pitkin kaupunkia, merkkiliikkeiden uuden uutukaiset vaatekassit käsissään.

Onneksi ovat sen verran kuitenkin oma-aloitteisia että löytäneet kuitenkin liiketilat joissa tätä vaate"apua" on tarjolla, ovat muuten sen verran olleet myös osaavia että ovat muistaneet sekä uskaltaneet tutustua paikallisiin kello- sekä kultasepän liikkeisiinkin, omaten tunnetusti laatutietoisuuden ettei Arman sekä Cucci laatua heikompia kannata suosia.

Eipä tiedäkään persaukinen suomalainen miten köyhistä ja kurjista oloista nämä olivatkaan lähtöisin.

Sami Tastula

Tätäkö haluatte te, kaiken suvaitsevat tänne kotimaahamme ???

http://buzzpo.com/germany-under-siege-muslims-brut...

Tiedoksi miten täällä Lahdessa viikonlopun aikana...
Nämä paljon säälityt pakolais"perheet" osaavat todella sen kuinka käyttäydytään siinä kaupungissa joka on tarjoamassa majoitusta sekä ravintoa "köyhyydestä ja kurjuudesta" kärsiville merkkivaate matkaajille.
Jokainen suvaitsevainen voi tulla katsomaan ja kokemaan todellisuuden, kaikkine kurkunleikkaus liikkein, keskisormin, nyrkin puinnin näyttämisten seassa... Joka siis tapahtuu kantaväestöä kohtaan.
Tiedän ettei näistä uutisoi yksikään media, syynkin tähän me jokainen tiedämme... Eihän nämä pakolaiset...

Vastoin uutisointeja...
Monet lapsiperheet... Naiset...
Eivät todellakaan uskalla enään liikkua lähelläkään alueita joissa näitä pakolaisia liikkuu, eli jopa kaupunkimme keskustan alue nykyisin tähän turvattomaksi luokiteltava alue. Niin... Siis luitte oikein, KESKUSTA !!!

Se että tuleeko Lahdelle takaisin lisänimi Chicago, riippuu nyt pitkälti päättäjien toimista kuinka tämän ongelmatyhmän saavat hallintaansa. Siis nimenomaan nämä Hennalaan sijoitetut, laittomasti Shengenin alueelle tulleet muslimit !!!

Tarvitseeko Suomesta tehdä Ruotsin kaltainen valtio jossa maahanmuuttajilla hallussaan asuinalueita jonne ei edes pelastushenkilöstö uskalla hälytystehtäviä hoitaakseen mennä??

Mielestäni EI !!!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset