jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

"Tasa-arvoinen avioliittolaki edustaa homoseksuaalista pakkovaltaa..."

Suomi Jeesukselle-nettisivustolla, mikä on kansainvälisen kristilliskonservatiivisen verkoston eräs ideologinen haara-osasto, kerrotaan sangen seikkaperäisesti käsityksiä 1.3.2017 voimaan astuvan tasa-arvoisen avioliittolain karmeista vaikutuksista niin sananvapaudelle, kansalaisten ihmisoikeuksille kuin koko yhteiskunnallekin.

Lainmuutoksen turmiollisuudesta sivustolla esitetään mm. seuraavat homoseksuaalista pakkovaltaa ilmentävät seuraukset :

  •  Ensimmäisenä valinnan eteen joutuvat kaikki siviilivihkimistä toimittavat henkilöt. Jos suostut (vihkimään saman sukupuolisen parin avioliittoon) - saat pitää työpaikkasi, mutta jos et suostu, niin menetät sen!
  •  Toiseksi joutuu valinnan eteen kaikki sosiaalityöntekijät. Jos suostut luovuttamaan lapsia adoptoinnissa homo- ja lesbopareille, niin saat pitää työpaikkasi, mutta jos et suostu, niin lopputili ja merkintä työtodistuksiin ei suositeltavana työntekijänä.
  • Seuraavaksi joutuu valinnan eteen koulukirjojen laatijat, koulujen opettajat, koulujen rehtorit ja kaikki lapsi- ja nuorisotyötä tekevät henkilöt! Jos suostut opettamaan uutta perhe-ihannetta ja tuota seksuaalista suuntausta normaaliin elämään kuuluvana ja hyväksyttävänä elämän tapana, niin saat pitää työpaikkasi, mutta jos et suostu, niin lopputili ja merkintä työtodistuksiin ei suositeltavana henkilönä.
  • Sitten joutuu valinnan paikalle kaikki isät ja äidit! Suostutko antamaan lapsesi koulujen seksisuuntausvalistukseen vai et? Nämä seksisuuntausvalistukset monissa maissa eivät  rajoitu ainoastaan akteemiseen tieto-opetukseen kyseistä asiasta, vaan niihin liittyy kaikenlaiset aktiiviset osallistumiset, joissa lapset opetetaan noihin seksuaalisiin suuntauksiin - miten ne toimii käytännössä. Väitetään, että näin lapset oppivat ymmärtämään noihin seksuaalisiin suuntauksiin taipuvaisia, eivätkä siten vähättelisi ja halveksisi heitä.  Mutta tosiasiassa lapset  itse oppivat elämään tuolla tavalla, eikä vanhemmilla ole oikeutta pelastaa heitä siitä!
  • Jos isät ja äidit eivät suostu tuohon, niin lapset otetaan heiltä pois tai vanhemmat laitetaan vankilaan.
  • Sitten joutuu valinnan paikalle kaikki hotellien ja motellien omistajat. Jos suostut majoittamaan homo- ja lesbopareja, niin et ole lainrikkoja, mutta jos et voi suostua, niin ankarat sakkorangaistukset ja kaikkea muuta siihen liittyvää sen lisäksi. Kaikki liikeyritykset joutuvat tällaisen valinnan eteen! Kaikki kodit joutuvat tuon valinnan eteen! Koko yhteiskunta joutuu tuon homoseksuaalisen pakkovallan uhriksi. Vaatimus on: Alistu tai ....!

 

 

Iskusanat lihavoitu blogistin toimesta :)

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Jestas sentään, tosiaankin ...

Käyttäjän Taukovihko kuva
Timo Kilpiäinen

Niin karmea kuin ajatus onkin, teini-ikäinen minäni olisi ollut aivan intona tuollaisesta seksuaalikasvatuksesta.

Olisi mielenkiintoista nähdä mihin sivusto väitteensä pohjaa.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Voi olla, että väite perustuu puhtaasti (likaiseen) mielikuvitukseen - esimerkiksi Ruotsissa, jossa avioliittolaki on sukupuolineutraali, koululaisille ja nuorille tarkoitetut seksuaalikasvatusmateriaalit ja niitä soveltavien ohjaajien asenne ovat asiallisen monipuolisia :

http://www.rfsu.se/sv/Sexualundervisning/

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Jos lapsille ja nuorille opetetaan käytännön aktiviteettien kautta sukupuolisia poikkeavuuksia,niin tai vaikka vaan ihan kaikkea poikkeamatontakin,niin eikös sillä ole joku nimikekkin nykyään ja on ehdottoman jyrkästi kielettyä ja laitonta? :)Käsittääkseni siitä joutuu linnaan..

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Kyllä, vankilaan joutuu kaikki isät ja äidit, jos ei alistu ...

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Suoraan amerikanmallia. Nähtävästi eivät ole edes viitsineet miettiä kuinkä hyvin tuo soveltuu meidän yhteiskuntaamme: varsinkin kun tuo viimeinen kohta on jo käyntäntöä, syrjintälait ovat jo voimassa. Lisäksi meillä ei ole laillista kirjoittaa työtodistukseen mitään negatiivista, jos positiivista sanottavaa ei ole tulee vain luetella työtehtävät ja työsopimuksen kesto.

Ja ainakin kahden ensimmäisen kohdan tuleekin mennä juuri noin.

Käyttäjän Taukovihko kuva
Timo Kilpiäinen

Oi sieltä löytyi vanha kunnon massresistance -video. Yksi netin hauskimpia.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Mitään näin pimeetä en oo ikinä kuullu..en,vaikka tähän ikään asti onkin kohdannu vaikka mitä.Googlasin vähän tuota,näköjään luterilaisissakin kirkoissa tilaisuuksiaan pitänyttä Hep..ups Helppiä ja löysin taivaskanavalla tehdyn haastattelunsa..etsikää ja katsokaa ja päätelkää..kenties päihteistä raitistuminen uskoon tulon kautta,tapahtui liian myöhään..vahinko oli jo tapahtunut.Tekstihän täytää kiihottamisen tunnusmerkistön,mutta mieshän on syyntakeeton..huonoa on se tietysti,että tämä otetaan noin laajemmaltikin tosissaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset