jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Suomalainen tasa-arvo-ohjelma voitti maailmanmestaruuden!!!

  • tie and suit
    tie and suit

"Keskuskauppakamarin Naisjohtajaohjelma sijoittui ensimmäiseksi Torinossa järjestetyssä kauppakamarien maailmankongressin kilpailussa. Naisjohtajaohjelma kilpaili yhteiskuntavastuuprojektien sarjassa, johon osallistui 17 hanketta eri puolilta maailmaa."

Suomalaisessa elinkeinoelämässä naisjohtajuutta on tuettu melko kiitettävästi liikeyritysten sisäisellä ohjauksella, joka hallinnointikoodina velvoittaa vahvasti yrityksiä tukemaan naisten hakeutumista johtotehtäviin. 

Keskuskauppakamarin selvitysten mukaan ohjelman myötä naisten osuus suurten listayhtiöiden hallituspaikoista on noussut jo 30 prosenttiin ja keskisuurissakin siedettävästi 24 prosenttiin. Keskuskauppakamarin varapuheenjohtaja Leena Linnainmaan mukaan kehitys on ollut näkyvän positiivista ja olevan osoitus itsesäätelyn tehokkuudesta.

Voi siis hyvinkin olla mahdollista, että Suomessa ei tule olemaan tarvetta siirtyä ehdottomiin sukupuolikiintiöihin pörssiyhtiöiden hallituksissa vuonna 2020 - tosin kiintiöillä uhkailu, jota valtioneuvosto ja europarlamentti käyttävät poliittisen ohjauksen vipuna,  näyttää myös itsestään toimivan  yhtä hyvin kuin yritysten omat ohjelmat...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Hieno juttu.

Suomi sai mitalin uniformuun. Sovhoosin paras...

Nyt on sitten kauluslaatoissa riittävästi väkäsiä pistämään painetta myös muille maille, että ottaisivat kilpailun jatkossa tosissaan.

Aasian maiden sikariporras hykertelee ja skoolaa konjakit (Euroopan) itseaiheutetuille kilpailukyvynheikentämisprojekteille.

He saattavat tulevaisuudessa jopa sponsoroida tuollaisia kilpailuja. Kannattaa käydä kysymässä. Ilmaista rahaa tarjolla.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Paananen kirjoitti: "Sovhoosin paras..."

Keskuskauppakamareille tunnustus sovhoosin parhaasta? No, jopas nyt jotakin ja hauska kielikuva. Ehkä kuitenkin pikemminkin leijona- tai hammasrataskerhon suoritusmerkki parhaasta nuotiopiiriviihdykkeestä. Tunnettuahan on, että osuustoiminta, jota sovhoosit yrittivät edustaa, on myrkkyä kauppakamareissa haudotulle ideologialle.

Itse toivoisinkin, että osuuskuntien terävät naiset ja myös miehet näyttäisivät n.s. närhen värkit kauppakamareiden pisnesmiehille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset