jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

5 475 450

  • 5 475 450
  • 5 475 450
  • 5 475 450

 

 

"Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Suomen väkiluku oli tammikuun lopussa 5 475 450. Maamme väkiluku kasvoi tammikuun aikana 1 160 henkeä, mikä on 170 henkeä vähemmän kuin vastaavana ajanjaksona vuosi sitten. Syy väestönlisäykseen oli muuttovoitto ulkomailta: maahanmuuttoja oli 1 330 enemmän kuin maastamuuttoja. Syntyneiden enemmyys oli negatiivinen, sillä syntyneitä oli 170 vähemmän kuin kuolleita."

 

 

Suomen ennakkoväkiluku tammikuun lopussa

 

 

 

»Huhtikuu on kuukausista julmin, se työntää
sireenejä kuolleesta maasta, sekoittaa
muiston ja pyyteen, kiihoittaa
uneliaita juuria kevätsateella.
Talvi piti meidät lämpiminä, kietomalla
maan lumeen ja unohdukseen, kätkemällä
elämän hivenen kuiviin juurikyhmyihin»

 

- T.S.Eliot   Autio maa  -

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Veijo Ylä-notko

Juho !

Linkolan mukaan Suomiessa pystyy elään 100-200000 persjalakaa.
Pekka Nuorteva, jonka luennot istuin, puhui 500 000sta korkeintaan.
Suuret ikäluokat ON JO eläkkeellä (J. Halla-aho).

Vaihda muuten äkkiä takaisin johonkin aiempaan kuvaan.
Pelotat heikkohermoisimmat tuolla nykyisellä.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Ekologisessa mielessä vähempikin väestömäärä riittäisi (tuhoamaan ympäristöä) - Linkola on siinä mielessä hyvinkin asialinjalla.

Syntyvyys on Suomessa tasaantunut vuoden 1973 jälkeen, jolloin täällä syntyi 1,49 lasta naista kohden, nyt tuo suhdeluku on jo pidempään ollut noin 1,75. Väestön lisäys tulee kuitenkin suurelta osin jo maahanmuutosta, mikä ei voi olla näkymättä muutamien sukupolvien sisällä kulttuuritransitioina. Kalevan päivää vietetään 50 vuoden kuluttua kouluissa muistelemalla vaka vanhaa Mohammedia tjsp..

Veijo Ylä-notko

Kulttuuritransitio ?
Shariaako tarkoitat.

Minusta on muuten toiseksi parasta Ayaan Hirsi Alissa, että hän on laillani tiukka feministi. Parasta on ateismi.

Ilpo

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #4

Kulttuurisiirtymiä juuri tarkoitan ja yleiskulttuurin murrosta näiden erilaisten vaikutteiden seurauksena. En usko sharia-lain leviämiseen Suomen alueelle, koska amerikkalaisväritteisen populaarikulttuurin merkitys etenkin nuorisolle on edelleen merkittävää ja muutenkin yhteiskunta järjestyy länsimaisen oikeuskäsityksen pohjalta (oikeuden toteutuminen on sitten eri asia).

Hirsi Ali on mielestäni islamilaisen maailman Valerie Solanas, jossain määrin toki "puun ja kuoren" väliin ajautuneena kritisoituaan voimakkaasti islamin teokratian lisäksi länsimaisia siskojaan saamattomiksi ...

Veijo Ylä-notko Vastaus kommenttiin #5

Sharia on voimassa jokaisessa muslimi kodissa Suåmessa. Ei siitä livetä. Ellei ruodussa pidä isä ja äiti, ei yhteisöllä ole varaa lipeämisiin.
Tuo kulttuuri perustuu naisten pitämiseen karjana.

" koska amerikkalaisväritteisen populaarikulttuurin merkitys etenkin nuorisolle on edelleen merkittävää ja muutenkin yhteiskunta järjestyy länsimaisen oikeuskäsityksen pohjalta (oikeuden toteutuminen on sitten eri asia). "

Kyllä Aysha tietää ja oppii ystäviensä kanssa katsomaan mitä Hirsi Alista tulee sanoa, ettei tule hakatuksi, piestyksi, serkun 55v. vaimoksi Mogadishuun lähetetyksi. Millään yhteiskunnalla ei ole resursseja valvoa yli muutaman tuhannen yksilön omavaltaista elämää.

Törkeä vertaus Valerie Solanas'iin. (Maiilmailman miehiä).
Pitääkö mielestäsi ottaa huomioon muslimimiesten intohimot ?
Saanko minä paiskata kärtyn seinään jos "palaan islamiin"

Jos suhtaudut kulttuurirelativistisesti islamiim, kuinka kaehtaat esiintyä jonkin sortin profeministinä ?

Sano jotain, ettei mun tartte oksentaa matolle !

En tule päästämään sinua Juho näistä ja palaan asiaan.

Ilpo

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #6

Minusta vertaukseni on oikeinkin sopiva tietyin poikkeuksin - Solanakselle se vääristynyt ja hyväksikäyttävä "patriarkaattinen" elinympäristö, jossa hän joutui varttumaaan, muodostui pakoon pääsemättömäksi häkiksi. Hän pystyi irtautumaan tästä vain ja vain osittain neuroosin ja väkivaltaisen helpotusta tuottavan selviytymiskertomuksen kautta. Solanas ei sinänsä henkilönä ole "sankarillinen", mutta hänen elämäntarinaansa voi pitää sairauskertomuksena, missä varsinainen sairaus on potilaan ympärillä. Antisankarinakin häneen voi helposti samaistua...

Teokraattinen islam (tai muu konservatiivinen uskonnollinen yhteisö) vastaa mielestäni samassa mielessä sairastuttavaa ja alistavaa sosiaalista pakkoa ja niihin kokemuksiin verraten, mitä Hirsi Alilla nuoruudestaan on olemassa, on hänen käsittelytapansa jäsentyneempää.

Käsittääkseni tuo konservatiivisin islamin muoto ei Suomessa ole mitenkään nousussa ja toisaalta esimerkiksi lait alkavat huomioida (Istanbulin sopimuksen myötä) entistä paremmin myös maahanmuuttaryhmien erityiset oikeussuojatarpeet.

Veijo Ylä-notko Vastaus kommenttiin #7

Ei ole nousussa.....Missä menevät ateistit lesbot somalitytöt, juu ja tietenkin lestadiolais tytöt.
Lessukultista pääsee pakoon ilman pelkoa muusta kuin, sukulaisten puhumattomuudesta.

Sinä Juho koetat istua kahdella jakkaralla yhtaikaa. Koetat olla feministi ja multikultti yhtaikaa. Puhut teokraattisesta islamista.
Olen sanonut ennenkin tunteneneeni tappiin kolutettuja maltillisia muslimeja, joiden asenteet on just noita "teokraattisia". Tulinpahan kysyneksi myös: "entä jos poikas on homo jne."
Jos olisit ollut vieressä, olisit luultavasti kohteen tuohtumuksen todettuasi alkanut toppuuttelemaan minua. "hei eri kulttuuri sentään".
Ja saanut vastaukseksi, "painukoon kulttuuriinsa - perkele tää on vielä suåmi"!

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #8

Minä olen myös relatiivinen pasifisti - kannatan aseiden riisuntaa ja konfliktien tutkimista rauhanneuvottelujen tukena, mutta siitä huolimattakin Suomen armeijalla on mielestäni edelleen oma paikkansa yhteiskunnallisen järjestyksen ylläpidossa. Maanpuolustuksen lisäksi puolustusvoimien reservejä voi käyttää kansainvälisissä rauhanturvaamistehtävissä, minkä lisäksi myös esimerkiksi terrorismin uhka tulee huomioida aseellisesti koulutetuin voimin...

Laajempiin asiakokonaisuuksiin on pakko suhtautua siis joustavasti, mutta edellytän näissä asioissa kehityksen etenevän lähemmäs omaa aatemaailmaani.

Muslimit eivät lakkaa olemasta muslimeita eikä heidän edes tarvitse muuttua uskonnottomiksi minun tai sinun maailmankatsomusta myötäilläkseen. Tulkintaa siitä uskonnosta voi kuitenkin sopeuttaa yhteiskunnan lakeja ja asenteita vastaavaksi ja sitää sopeutusta yllä mainitusta joustavasta lähestymistavastani johtuen edellytän tapahtuvaksi.

Veijo Ylä-notko Vastaus kommenttiin #9

Onko tuo vastauksesi suåmessa syntyneelle somalitytölle, jota kuskataan lentokoneeseen.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #10

Siihen tilanteeseen paras vastaus olisi opastaa tyttö maahanmuuttajille tarkoitettuun turvakotiin ja ennakoida tilanne tiedottamisella. Tyttöjen ympärileikkaukset tulevat muuten hetimmiten kriminalisoitaviksi, vaikka ne tehtäisiin ulkomailla valtiossa, missä niitä ei ole erikseen kielletty.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset