jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Miesasialiike ryhdistäytymässä

  • Miesasialiike ryhdistäytymässä

Miesjärjestöjen keskusliiton puheenjohtaja Rolf Paqvalinin mukaan tasa-arvon toteutuminen vaatii laajapohjaista yhteistyötä offensiivisen vastakkainasettelun sijaan :

 

"

– Militantti miesliike pitää meteliä, mutta suurin osa meistä miesasiamiehistä haluaa löytää naisten kanssa yhteisen sävelen, Paqvalin sanoo.

– Tasa-arvo saavutetaan vain yhdessä toimimalla, jos saavutetaan. Tarvitaan yhtenäistä tasa-arvoliikettä.

"

 

Pitkään aitiopaikalta kehitystä seuranneena voin vain yhtyä MJK:n kantaan - tasa-arvon edistäminen vaatii kaikkien osapuolien huomioimista ...

 

http://jiihooantikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/184582-miesjarjestojen-...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Jukka Mäkinen

Feministeille sielunsa myynyt sukupuoleltaan sosiaalinen konstruktio.
Asialla ei ole mitään tekemistä miesten kanssa.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Juuri, kun pääsin kirjoittamasta offensiivisuuden haitallisuudesta ...

MJK:n jäsenjärjestöillä, jotka edustavat kattavasti myös eri puoluepoliittisia näkökulmia, on yhtenäinen näkemys Paqvalinin kanssa laajapohjaisen yhteistyön olennaisesta tärkeydestä.

Perusäijiä en itse kutsuisi ei-miehiksi, enkä Miessakkien aktiiveja...

Jouni Nordman

Miten voi sellasen kanssa tehdä yhteistyötä, jotka ovat tottuneet vain saaman mutta eivät antamaan. Sekä eivät osaa arvosta kuin itsensä tekemiä asioita, kuulostaa narsistista, mutta ei ole kuin feministien ideologiaan perusta.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

"Miten voi sellasen kanssa tehdä yhteistyötä, jotka ovat tottuneet vain saaman mutta eivät antamaan."

Se on totta, militantin miesaktivismin on aika katsoa itseään peilistä ja lopettaa olemasta osa ongelmaa.

Jarno Liedes

Natsitkin yrittivät ratkaista ongelman uunilla, ei ongelma loppunut. Ehkä sos.konstruktionistit voisivat konstruoida itsensä onnelliseksi niin ei olis yhtään mitään ongelmaa ?Olis vain kukkia ja maitoa.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #7

Aika erikoista, sinänsä, koska kommenttisi rakenne jo kielii puhtaasta negatiivisten konnotaatioiden luomisesta yhteisöllisesä verkossa eli pyrit rakentamaan uusia merkityksiä kielipelin avulla = sosiaalista konstruktiota sekin. Sosiaalisena nega-konstruktivistina tumppaan kuitenkin tämän natsikortin jo heti kättelyssä kukkaruukkuun (muiden ad hoc-argumenttien joukkoon) ,,,

Jarno Liedes Vastaus kommenttiin #9

Vastasin vain samalla tasolla. Mielivaltaahan se määrittely katsos on jos sos.konstruktionismilla aletaan ratsastaa.
Ja minä käytän perustieto-opillista propositionaalista kieltä, tietenkin. Mutta on ihan rationalisminkin pohjalta paljon ei propositionaalista tietämistä, joten sos.konstruktio ei voi mitenkään hallita koko todellisuuden kuvaa, eikä todellakaan niin kuin sitä käyttävät yrittävät käyttää.

Tässä sulle tämä sos.k-kortti myös, laita sekin sinne ruukkuun minne kuuluukin.

Jukka Mäkinen Vastaus kommenttiin #7

Öhh, nyt kun otit asian puheeksi.

Mikäli natsien ongelma oli Saksassa asuvien juutalaisten määrä, kuten Mein Kampf'in lukemalla voisi päätellä, niin ongelma ratkesi varsin hyvin. Ei niitä juutalaisia kovin paljoa siellä enää ole.

Keinojen tai päämäärän moraalista, etiikasta ja oikeutuksesta ollaan varmaan samaa mieltä, mutta tehokasta se ainakin oli. Kuten saksalaisilla on tapana.

Jouni Nordman

Eiköhän nämä akateemiset feministit, joiden ansiot tulevat kokonaan julkisista rahoista, ole näitä kaikkein huonommin vastakkaisia mielipiteitä kuuntelemaan. Jolloin he eivät ole myöskään mitään mahdollisuutta kompromisseja tekemään. Eli hyvin pieni porukka feministejä on ehdottomuuden takana, joka ei yleensä johda mihinkään, varsinkaan kun heitä on pönkittää vielä lauma profeminitejä.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #11

Ainakin ne feministit, jotka tunnen, tavoittelevat kaikkien tasa-arvoa ja ovat erittäin yhteistyökykyisiä. Sitäpaitsi poliittiset päätökset ja niitä sitovat sopimukset hoidetaan aina laajamittaisesti neuvottelemalla, joten pienet eturyhmät eivät voi sanella kokonaisuutta.

Esimerkiksi tuleviakin hallituksia sitova tasa-arvo-ohjelma on aina laadittu tasapuolisen kattavasti ilman syrjiviä painotuksia ...

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Kaikki olevinaan "järjestäytyminen" pelaa konformistien pussiin. Miesten oikeudet voivat parhaiten vapaudessa.

- Vaan feminismihän sinulla tavoitteena onkin.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Feminismin tarkoitus on tehdä itsensä tarpeettomaksi ...

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Vapaus on sitäpaitsi illuusio ja mieleeni tulee tässä myös joidenkin libertalistien yksilönvapauksia korostavat lausunnot, joita he antavat sanomalleen painoarvoa saadakseen kollektiiviin järjestyneinä - esimerkiksi puolueen nimissä ...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset