jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Hämmerrys jatkuu

Kansan Uutisten kokoamien tietojen mukaan Ruotsin poliisi on tunnustanut viime lauantaisen Malmössä järjestetyn Svenskarnas parti´n toritapahtumaa vastaan suunnatun laillisen vastamielenosoituksen yhteydessä tapahtuneen poliisiväkivallan olleen aiheetonta ja ylimitoitettua sekä valehdelleensa alunperinkin syyttäessään mielenosoittajia mm. kivien heittelystä ja muusta väkivallan lietsomisesta :

 

"Poliisi on väittänyt medioille mielenosoittajien heitelleen kiviä ja pahoinpidelleen ambulanssihenkilökuntaa, mutta Skånskan-lehden mukaan poliisi valehtelee. Lehti kirjoittaa paikalla olleen 20 toimittajan nähneen kaikki tapahtumat."

KU:n artikkeli Malmön tapahtumista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Poliisi voi käyttää resurssinsa oikeiden mellakoiden torjuntaan, eikä lietsoa niitä omatoimisesti - jo yksin imagosyistä.

Maahanmuuttajalähiöiden ongelmia kannattaa mielestäni ratkoa ennakoidusti ja käsittääkseni Ruotsissakin tällaisten kulttuuristen kahakoiden riski on laskenut rasismin lientyessä ...

Janne Hilden

Siis poliisi toimi rasistisesti halutessaan pysäyttää epäilyttävän auton liikenteestä, josta sitten kahakointi alkoi tuossa tukholmalaisessa lähiössä?

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Kyse oli kuitenkin mellakantorjunnasta.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Ylimitoitettuna joka tapauksessa ja sekin on muistettava, että poliisi myöntää jo valehdelleensa mielenosoittajajoukon heitelleen kivillä ja pahoinpidelleen ambulanssihenkilökuntaa.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/skane-mot-rasism-...

Suomessa vastaava koettiin vappuna, kun poliisi ryösti vappumarssille osallistuneiden lippukepit ...

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Näkemieni Ruotsin TV-uutisten filmin pätkien perusteella voin sanoa, että osa mielenosoittajista oli väkivaltaisia ja agressiivisia. Mielestäni poliisi esti toiminnallaan katutappelun/mellakan, jossa olisi voinut käydä pahemminkin.

Hannu Töyri

Ensinnäkin Kansan Uuutiset eivät ole luotettva tiedonvälittäjä, toiseksi nämä ruotsalaiset toimittajat ovat kertoneet ennekin satuja, kolmaneksi vasemmisto on käyttätynyt väkivaltaisesti niin Ruotsissa kuin muuallakin. Monissa Euroopan maissa tilastot osoittavat selvästi vasemmiston suuremman väkivaltaisuudenkuin äärioikeistoon tai fasisteihin verrattuna. Tuo vastamielenosoitus oli suunniteltu selvästi väkivaltaiseksi, niin kuin aina ennekin.

Antakaa ihmisten pitää tapahtumia rauhasssa älkää menkö ärsyttämään ja uhkailemaan.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Vastamielenosoitukseen osallistui myös paikallinen kristillinen seurakunta sekä lähiön asukkaita asukasyhdistyksen puitteissa.

Ilkka Huotari

"Ruotsin poliisi on tunnustanut"

Linkkiä poliisin tunnustukseen?

Ilkka Huotari

Siinä haastateltiin kahta poliisia, jotka eivät osanneet vastata kysymyksiin, se oli se tunnustus?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset