jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Asiallisuus kunniaan

Seksuaalinen tasavertaisuus  SETA ry jakoi tänä vuonna huomionosoituksenaan Asiallisen tiedot omenat poikkeuksellisesti kahdelle yhdenvertaisuutta edistäneelle taholle - palkituiksi tulivat kansanedustaja Paavo Arhinmäki ja Itella Oyj :

 

"Setan mukaan Paavo Arhinmäki on puolustanut hlbtiq-ihmisten oikeuksia johdonmukaisesti koko uransa ajan. Urheiluministerinä Arhinmäki nosti ihmisoikeuksia esiin julkisilla kannanotoilla, kuten liehuttamalla sateenkaarilippua Moskovassa yleisurheilun MM-kisoissa. Hän myös tilasi tutkimuksen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemasta urheilussa. Tasa-arvoasioista vastaavana ministerinä Arhinmäki valmisteli nyt eduskunnan käsittelyssä olevan historiallisen lakiuudistuksen. Tasa-arvolain uudistuksena sukupuoli-identiteettiin ja sukupuolen ilmaisuun perustuva syrjintä kielletään kaikilla elämänalueilla. Lisäksi työnantajat, viranomaiset ja koulutuksen järjestäjät velvoitetaan ehkäisemään sukupuoli-identiteettiin ja sukupuolen ilmaisuun kohdistuvaa syrjintää. Nuorisoasioista vastaavana ministerinä Arhinmäki edisti nuorisojärjestöjen yhdenvertaisuustyötä.

Itella Posti Oy:ltä ilmestyy syksyllä postimerkkijulkaisu Tom of Finlandin eli Touko Laaksosen kunniaksi. Postimerkit Touko Laaksosen taideteoksista on suunnitellut graafinen suunnittelija Timo Berry. Merkkijulkaisu on saavuttanut jo etukäteen maailmanlaajuista huomiota. Kyseessä on merkittävä kulttuuriteko. Se on myös esimerkki siitä, miten yritys voi hyödyntää myönteisesti liiketoiminnassaan seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuutta"

 

Mainioiden perusteluiden myötä on todettava huomionosoitusten menneen oikeisiin osotteisiin, vaikkakin samaan syssyyn on myös sanottava se tosiseikka, ettei yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen ole pelkästään juhlatilaisuuksissa palkittavien huomionarvoisten julkisten tekojen varassa. Jokainen näet pystyy omilla arkiteoillaan lisäämään elinympäristönsä kestävää moniarvoisuutta ja proaktiivista kasvukykyä. 

 

https://

 

 

 

Niin?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Seta:n valtionapu olisi syytä lakkauttaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Onneksi ollaan Finlandiassa eikä Putinlandiassa.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Oikeisiin osoitteisiin menivät kiitokset.

Kunniarotta-palkinto jäi sitten tänä vuonna jakamatta. Mahtoiko tasaväkisiä ehdokkaita olla liikaa? Joka tapauksessa asiallisuudesta palkitseminen kannattaakin priorisoida.

Antti Jokinen

Pride-viikko meni jo. Uusi viikko uudet aiheet.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Teemaviikko tosiaan on ohi ja nyt jatkamme kamppailua arkisemmalla tasolla konkreettisten tavotteiden saavuttamiseksi - avioliittolain uudistamishanke YK:n yleismaailmallisen ihmisoikeusjulistuksen 16 artiklaa vastaavaksi siten, että täysivaltaisille miehille ja naisille toteutuu tosiasiallinen oikeus avioitua ja perustaa perhe, on ensisijainen tavoite...

Jukka Mäkinen

Yhdenvertaisuuspalkinto natsien Sturm Abteilungille. Joopa joo.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Koppalakki siinä ToF-merkissä on lainattu yhdysvaltalaisilta poliiseilta :

http://www.militariadefoerier.com/a-17333952/polic...

Jukka Mäkinen

Taiteilija itse on kertonut innoittajanaan ollen natsiunivormut, ja SA oli vahvasti homojen vetämä katuterrorijärjestö.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Käsittääkseni vaatteet ovat Tom of Finlandin tuotannossa pelkästään rekvisiittaa ja piirrosten ja samalla tietenkin katsomisen varsinainen kohde vaatteiden sisällä. Sinänsä tuo SA-assosisaatio on kieltämättä hankala yhtälö tuntien toisen maailmasodan jälkinäytökset sotasyyllisyysoikeudenkäynteineen, mutta sama pukukoodi toistuu edelleen mm. universaalissa S/M-genressä yleisenä rooliasuna ... Aikuisten leikeistä on siis enemmänkin kyse, eikä mistään natsismin ihailusta.

Jukka Mäkinen

Herra taiteilija on itse sanonut että nimenomaan natsiunivormut ovat olleet hänelle se kicksien lähde. Menettihän tuo neitsyytensäkin natsiupseerin käsissä.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

On tiemmä sanonut jotain natsismista myös, jotain mikä ei ollenkaan anna mahdollisuuksia vetää johtopäätöksiä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset