jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Rasismi kytköksissä naisvihaan

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Niin, Ruotsissa. Pitäisikö Suomen veronmaksajien kirjoittaa joku 200 miljardin euron tukipaketti Ruotsille heidän iltapäivälehtiensä kirjoittelun pohjalta?

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Sama nationalistisen poljennon kumu käy Suomessa ja misogynian pauhu somessa.

lisäsin tekstiini suomenkielisen, ei-kaupallisen, tapahtumakuvauksen...

Minna Eerolainen

Aion ehdottaa Ajankohtaisen kakkosen seuraavaksi teemaillaksi "Äärioikeisto" iltaa. Katsoo nyt mitä maata vaan väkivaltainen äärioikeisto on nousussa:( Naisviha liittyy olennaisena näiden mieluiten joukolla yhden kimppuun käyvien munattomien äärioikeistolaisten "sankarien" toimintamalliin.

Antti Jokinen

En ole havainnut, että äärioikeisto olisi jollain tapaa nousussa Suomessa. Naisviha voi tosiaan olla jonkun verran lisääntynyt muslimipopulaation kasvun mukana. Naisviha ei mielestäni liity äärioikeistoon.

Käyttäjän MarkusKorhonen kuva
Markus Korhonen

Heh, arvaatkos onko Ajankohtainen kakkonen koittanut muutaman kerran järjestää ''tasa-arvoiltaa'' ja mihin se on kaatunut ?

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Omassa puolueessani on tavallisia suomalaisia miehiä, joilla on sydän paikallaan myös meitä naisia kohtaan.
Vasemmistoliitto on keskittynyt yliopistoteoreetikko nuoriin, joilta puuttuu meidän arjen työtä tekevien ja työtä tehneiden todellisuus. Kannattaa lähteä sinne duunarimaailmaan, jossa myös miesvaltaisilla aloilla naisten osuus on kasvanut.
Teorioilla on ennenkin menty ja edelleen mennään pelkkään kurjuuteen ( Pohjois-Korea, Syyria jne).
Luotetaan nyt Suomessa molempien yteistyöhön niin naisten kuin miestenkin ja lopetetaan ääntenkalastelu typerillä vastakkaianasetteluilla!!!

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

"Omassa puolueessani on tavallisia suomalaisia miehiä, joilla on sydän paikallaan myös meitä naisia kohtaan."

Näin on omankin kokemukseni perusteella - eno-vainaanikin oli SMP:n piiriyhdistyksen sihteeri. Muuten oli hän kyllä ihan mukava mies :)

Kirjoitukseni kärki ei kohdistu mihinkään tiettyyn rekisteröityyn puolueeseen, eikä sitä saa sellaiseen tarkoitukseen käyttää.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Koivu, valitettavasti tuo näkemyksesi ei ole koko totuus. Työskentelin 5-eri vuosikymenellä ns. "perusduunarina" kyllä työpaikoilla asenteet kaikkea erilaisuutta kohtaan ovat koventuneet. Eniten ne koventuneet ulkolasiin miehiin, ei niinkä naisiin "ne vie meidän työpaikat ja sitten naisemme" tätä olen kuullut. Tuo ilmapiiri koveni maahanmuuton seurauksena, Chileläset vielä siedettiin, jopa Vietnamilaset, mutta somalit olivat jo liikaa. Meidän naisministerit, nykyiset ja entiset, voisivat katsoa peiliin, suomalainen mies, omine tapoineen, heidän päätöksillään on ajettu nurkkaan, heistä yritetään tehdä muuta jota he luonnostaan ovat, tämä on omiaan aiheuttamaan "naisvihaa" Kyllä suomalaisen miehen pitää saada olla suomalainen mies.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Loukkaantuneista kaksi kolmasosaa miehiä, pahimmin loukkaantunut on mies, joten Antikainen kiskaisee jostain misogynian. Sillälailla.

Minna Eerolainen

Mitähän nämä uusnatsit teki siellä laillisen mielenosoituksen liepeillä? Ehkä he olivatkin kannattamassa naisten asiaa..niin sen täytyy olla, puukot oli mukana, tälläisiä ritareita:(

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Miten minä olen ymmärtänyt, niin nämä oikealta laidalta yli kurkottelevat käyvät mesomassa vasemman laidan vastineidensa järjestämissä tilaisuuksissa, ja päinvastoin. Uskaltaisin väittää, että naisten päivällä tai naisteemalla on hyvin vähän tekemistä tämän kanssa.

Jos samat järjestäjätahot olisivat järjestäneet mielenosoituksen pääsiäismunien puolesta, veikkaisin että samat meuhkaajat olisivat olleet paikalla. Mistä tulikin mieleen, että mitä on pääsiäismuniin kohdistuva viha?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #10

Esimerkiksi Setan tilaisuuksilla ei ole mitään tekemistä vasemmistolaisuuden kanssa mutta Suomen Kansallinen Vastarintaliike katsoo kuitenkin oikeudekseen hyökätä kimppuun, pahoinpidellen jopa kymmeniä ihmisiä? Ihmisvihamielistä porukkaa nämä Suomen natsit.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #11

Ei ole ei. Tosin mielenosoituksiin osallistuva porukka on ainakin osittain samaa, ihan teemasta riippumatta. Ja ne ovat juuri nämä eri laitojen larppaajat, jotka vetävät vastakkaisen ääripään mesoajat mukaan.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Naisasian vastainen atakki ilmentää naisvihaa ja näiden natsionalistien ideologisia linjoja tutkimalla huomataan heidän suosivan sitä kuuluisaa luonnonjärjestystä - emansipoituneet naiset ovat tälle essentiaalille maailmankuvalle vakava uhka kuten myös "heikot epämaskuliiniset" miehet....

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen
Antti Jokinen

hohhoijaa, etpä sitten hölmömpää kirkoitusta löytänyt väitteesi tueksi.

"Feministejä on syytetty samaan sävyyn myös suomalaisilla äärioikeiston internetsivuilla. Esimerkiksi Homma-foorumin keskustelupalstoilla vallitsee sukupuolipoliittinen linja, jonka tavoitteena on elvyttää etnisten suomalaisten hedelmällisyyttä."

Ja voiko tuota edes pitään naisvihana? Onko Hommafoorum äärioikeistolainen?

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Näyttää olevan hyvää pataa serkkunsa Kansallisen Vastarinnan kanssa :

"Lollerolla on paha tapa lopettaa nämä keskustelut kesken kaiken :(
Kansallinen Vastarinta on myös kirjoittanut tapauksesta ruotsalaislähteiden perusteella. Sivuilta löytyy myös verenpainetta nostava video itse marttyyristä."

http://hommaforum.org/index.php/topic,90317.msg157...

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Eli ovatko esim. savolaisvitsien kertojat naisvihaajia?

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Sen tyyppinen vitsi, kuin että " "Nyt ei kyllä naarata",- tuumi savolaisukko, kun anoppinsa järveen hukkui", on kieltämättä jo kyseenalainen.

Nationalismi on tässä kontekstissa sovinistista kansalliskiihkoilua, eikä heimoyhteyttä.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

En tiedä miksi minulle tulee mieleen seuraavaa.

Tuolla linkeissä annettiin tuomiota Ukrainan kansannousussa mukana olleelle Svobodalle eli samalla annettii tuki Putinin politiikalle Ukrainassa ja Krimillä. Samalle Putinille joka toimii homoja vastaan Venäjällä. Onko siis niin että feministissä piireissä yleisesti tuomitaan Ukrainan kansannousu ja tuetaan Putinin valtapyrkimyksiä?

Onhan tuo hieman kärjistettyä mutta sanoisiko että vienoinen tuulahdus

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

On kärjistettyä. Ukrainan tilanteesta ja eri ryhmittymien välisistä suhteista ulkovalloissa on mahdotonkin muodostaa kokonaiskuvaa.

Pohjois-Afrikan arabikevättäkin juhlittiin tyrannian päätöksenä ja arabivaltioiden sosiaalisen ja taloudellisen kehittymisen alkuna mm. Libyassa ja Egyptissä - paitsi että vallansiirrossa kapinoivina osapuolina olivat mukana myös äärikonservatiivit tahot, kuten Muslimiveljeskunta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset