jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Hallituksen tasa-arvo-ohjelman väliraportti

Hallituksen tasa-arvo-ohjelma 2012-2015 sisältää 66 toimenpidettä, joista noin puolet on arvioiden mukaan edennyt hyvin. Esimerkiksi monet sukupuolinäkökulman valtavirtaistamistoimet ja sukupuolten tasa-arvon edistäminen kotouttamispolitiikassa ovat reilun vuoden ohjelma-aikana edenneet odotetusti.

Ohjelman loppukaudella on tärkeintä edistää niitä toimenpiteitä, joiden toteutus on vasta alkuvaiheessa. Näitä ovat muun muassa osa työelämän tasa-arvoa sekä perheen ja työn yhteensovittamista koskevista toimista sekä naisiin kohdistuvan väkivallan ja lähisuhdeväkivallan torjunta, mikä edellyttää käytännössä Istanbulin sopimuksen pikaista ratifiointia ja sen velvotteiden kansallista soveltamista.

Meidän on pystyttävä rehellisesti arvioimaan väkivallan uhrien palveluiden puutteita. Muun muassa turvakotien määrä ja kattavuus eivät ole maassamme riittäviä. Palveluiden turvaaminen edellyttää resursseja. Kuitenkin vielä suurempia ovat väkivallan kustannukset yksilöille ja yhteiskunnalle, jos väkivallan kierrettä ei saada katkaistua ajoissa”, toteaa reipas tasa-arvoministeri Paavo Arhinmäki

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Tänään vietetään naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista päivää - elekee unohtoo.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen selvitysten mukaan naiset kokevat väkivaltaa tai sen välitöntä uhkaa enemmän kuin miehet, usein kotonaan ja usein nykyisen tai entisen parisuhdekumppaninsa taholta :

http://www.optula.om.fi/1368801808590

Neljän seinän sisälle mahtuu piiloon kaikenlaista...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset