jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Strobosfääri, ionosfääri ja manosfääri :)

Ajatuksenlento on sinänsä ideaa eteenpäinvievän kehityksen virtaa, flow-tilassa kypsyvät ajatukset kuuluvat aivoriihien tuotevalikoimiin ja parhaimmillaan tällainen "toisinajattelu" saattaa johtaa nopeaankin tuotannon tai yhteiskunnallisten olojen parantumiseen.

Useimmiten kuitenkin yllättäviin suuntiin johdattunut mielikuvitus tuottaa ainoastaan epäkelpoja eli epäkurantteja ideoita tai pahimmillaan etenkin poliittisina sovelluksina savijalkaisia demagogisia olkiukkoja. Esimerkkinä tästä on miesasia-aktivismin nimissä esitetty luonnehdinta feminismin perimmäisistä tarkoituksista :

"""

Feminismin tavoitteena lisätä naisten valtaa ja vaihtoehtoja, samalla kun miesten valtaa ja vaihtoehtoja vähennetään. Feminismi luo valtiosta aviomiehen korvikkeen, joka siirtää varallisuutta miehiltä naisille vähentääkseen naisten riippuvuutta miehistä. 

Feminismi tuottaa lakeja, jotka tekevät avioliitosta yhä vähemmän houkuttelevan miehille ja joiden kautta lähes kaikki sukupuolten välinen kanssakäyminen voidaan tulkita naisiin kohdistuvaksi seksuaaliseksi häirinnäksi.

Lopputuloksena syntyy matriarkaatti, jossa naiset kasvattavat lapset, samalla aikaa kun miehet joutuvat kauemmaksi marginaaliin. 

Vähitelleen miehet menettävät motivaationsa tarjota positiivista panosta yhteiskunnalle.

Lopulta koko yhteiskunta on vaarassa luhistua.

 

""

 

Niinpä juurikin,  feministit ovat siis mukamas  murskaamassa avioliiton "ikiaikaista" merkitystä työntämällä vhm:t marginaaliin ja kaupan päälle nämä hyväkkäät vielä aikovat monopolisoida lasten kasvatuksen saadakseen rauhassa harjoittaa indoktrinaatioitaan. Ydinperhemallin, jossa mies elättää perheensä ja jossa vaimo on riippuvainen miehensä tuloista, alasajo ja perhemuotojen moninaistuminen tuhoavat vääjäämättä järjestäytyneen yhteiskunnan ja syöksevät sen kaaokseen!?

Onko näin sitten todellisuudessa ja onko tällainen ounasteleva kehityskulku eli skenaario sitten mitenkäkin todennäköistä?

Vastaukset ovat ei ja ei.

 

Feminismin eli naisasialiikkeen tai naisliikkeen tarkoitus on parantaa naisten yhteiskunnallista asemaa niillä osa-alueilla, joilla se on miehiä heikompi ja feminismin tuottamat lait (jos sellaisilla tarkoitetaan tiettyjä  perhelainsäändäntöön, tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslainsäädäntöön sekä rikoslakiin tehtyjä muutoksia) parantavat yleisesti kaikkien hyvinvointia.

Esimerkiksi työsuojelulainsäädäntöön 1990-luvulla tullut lisäys henkisestä työsuojelusta on vahvasti kytköksissä naisten lisääntyneeseen osuuteen työvoimasta, mikä uudistus paransi samalla myös miesten työsuojelullista asemaa. Samoin on nähtävillä, että naisasialiikkeen agendaan kuuluva perhevapaajärjestelmän lainsäädännöllinen kehittäminen vanhemmuutta tosiasiallisesti jakavaksi LISÄÄ miesten kasvatusvastuuta (kasvatusoikeutta).

 

Lähihistoriaa ja globaaleja nykytapahtumia tarkastellen voimme sanoa, että naisten vallan ja vaihtoehtojen lisääminen kasvattaa ilmiselvästi kaikkien oikeushyvää ja hyvinvointia.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Osa miesasia-aktivismista on mielestäni liikkeellä väärällä taktiikalla esittäessään näinkin vääristeltyjä viholliskuvia ja luodessaan (oppositioasemaan perustuvia) reaktiivisia vastakkainasetteluja pinnallisista yksityiskohdista. Mieserityistä agendaa voi edistää myönteisemminkin, mistä esimerkkeinä Miessakkien emansipaatiotyö ja Miestutkimusseuran analyyttinen lähestymistapa - mm. kriittinen miestutkimus peilaa miehuutta monitieteellisesti ilman ennakkoluuloja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset