jiihooantikainen wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Viikon mukavin kaupunki

Tampere, tuo työläisidyllistään ja muutoinkin mukavista ihmisistään tunnettu Suomen Mansesteri, on jälleen kunnostautunut menneilä viikoilla. Kaupungin johto nimittäin kielsi  äskettäin Venäjän uudet arvot -konferenssin järjestämisen pääkirjasto Metsossa Tampereella.

Epuun perustelut olivat varsin selkeät, johdonmukaiset ja oikeamieliset :

"

Tampereen apulaispormestari Olli-Poika Parviainen (vihr.) sanoo Aamulehdelle, että kiellon syynä olivat tilaisuuden homofobinen näkökulma ja totalitaristinen sävy.

– Kaupunki ei voi olla välillisestikään tukemassa tilaisuutta, joka on yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien kannalta arveluttava. Venäjän uudet arvot -konferenssin totalitaristinen sävy tulee siitä, että ohjelman mukaan Stalinin ajan rikoksia yritetään selittää toisinpäin,  apulaispormestari Olli-Pekka Parviainen perustelee.

"

 

Homofobisille  ja äärinationalistisille äänenpainoille ei tulekaan antaa demagogista - julistavaa -sijaa etenkään neutraaleissa yleisissä tiloissa, vaikka muutoin vuoropuhelulle on oltava mahdollisuus. 


Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Ennalta arvattavasti kohta joku kysyy, että mitä se homofobia oikein mukamas on,- homoillahan on samat oikeudet kuin meillä normaaleillakin ihmisillä?!

Näitä epätietoisia varten on laadittu omat verkkosivunsa, joilla homofobiasta kerrotaan sangen seikkaperäisesti ja asiaankuuluvan asiallisesti:

http://www.homofobia.fi/

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset